- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В какви кафета ходите
мно'о модерно е да отидеш на кафенце
аз пък мразя да седя на места пълни с цигарен дим![]()
МОМИЧЕ!
И аз тей. С бирата по-леко ми влиза наргилетоПървоначално написано от machoka
![]()
Audio ergo sum
аз пък обичам да излизам , няма зн къде и кога .Не обичам да седя в нас... излизам и гледам колкото може повече да съм вън с приятели...
Преди ходех в Катерината заради яките коктейли, а и беше най-близо до училище.Сега вече ходя само в ужасната миризлива лафка във факултета ми, в която често няма айрян.
На кафене не съм ходила от доста, доста време.
аз ходя или преди даскало или по време на даскало, Верея майна, нема второ![]()
Иначе не обичам да ходя по главната и всички да ме гледат с кой съм, по добре в некви забутани.![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Айсберг и Венеция.Някое близко кафе с познати хора и хубаво кафе.
Аз не обичам много много да ходя по кафетата. И все пак, сега сезонът е такъв, че го изисква. Няма значение какво е кафето, стига компанията да я бива и ако е възможно, евентуално да не се пуши.
Много малко кафета, в които не се пуши знам. Не ми пречи цигареният дим, но просто като изляза и всичките ми дрехи и коса вонят ужасно![]()
хич не обичам кафета,затварям се там само в студено време
Ах, направо ми изтръгна думите от клавиатурата! На центъра, да пускат хаусчи, това е най- важно!Първоначално написано от Canis_Dirus
Няма да ти кажа в кои кафенета ходя, щото тикви като тебе ше ги научат и после пак ше се чудя къде да ходя!
Give me your best shot motherfucker!
Такива миризливи метъли като тебе не ги пускат по фешън кафенцата където ходя.Първоначално написано от techCandy
![]()
Grumpy old madman
хъ-хъ-хъ,б***и диалога
Първоначално написано от tuzaro
хахаха,и аз
Първоначално написано от mmKamm
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞