- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и ся кво ?!
такам.. значи запознах се лятото с едно момче..което очевидно прояви интерес към мен.. но аз - НЕтой няколко пъти ме помоли да изляза с него но аз се оправдания си намирах.. добреееемм.. но скоро реших да изляза с него.. впечатли ме ;д първия път не можах да отида на срещата.. закъснях ;д и втория път добре ай отидох ама той не
и спряяяя да ми пише..
а наистина ми показваше че има голям интерес.. та не знам сега да продължавам ли да опитвам да изляза с него или му е минал мерака
![]()
Хаха. Ей че сте патки жените.
майче ти е мн бесен за първата среща,сигурно си мисли,че си му вързала теникия.. Ти си виновната,пиши му ти,ако имаш желание можеш да го намериш и да обясниш..нали?![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
аре трай бе.. не закъснях нарочно задържаха ме в даскалоПървоначално написано от w0sh
![]()
Не си му обръщала внимание,после незнайно как, си се впечатлила от него.И питаш защо не ти пише?!?!?![]()
Не знам къде си тръгнала с тия гаджета,при положение,че самата ти не знаеш какво искаш.
Намери го и поговори сериозно на тая тема.. , друго не мога да те посъветвам
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
ама между срешите имаше пауза от 1-2 седмици ии той продължаваше да показва и доказва интерес и дори той пойска да излезем отново.. дали го е направил за да ме върже нарочно![]()
нищо, че съм женска.. така е!Първоначално написано от w0sh
според мене..си се минала вече..забравена си, направи същото и ти!![]()
I don`t care .. ;] ..
Не заради това. За да си веете гъза и да се правите на шефки, или едва ли не да се правиш на господарка на сърцето му сга ще се ближеш раните.Първоначално написано от nadetee
Колко стандартно.
Така е. И конкретно авторката.Първоначално написано от w0sh
П.П. Няма логична причина да ти дам градивно-конструктивен отговор, решаващ или спомагащ за решаването на проблема ти, при условие че си решила да се правиш на отворенаСега ще си сърбаш попарата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А нима някой на нашата възраст (че и много след нея) знае?Първоначално написано от SuNsHiNe6
![]()
Бонбонке, помислил е, че си му вързала тенекия, както се каза в един от по-горните постове, и е решил да ти го върне.Вероятно е трябвало да драснеш един СМС и да предупредиш, че ще закъснееш...![]()
all day... all night... what the fuck?!
представяш ли си не е такаПървоначално написано от w0sh
и да ти кажа чесно нема рани пич
имах час който не трябваше да имам
за това
Права си,но при това положение ,трябвало ли е така да си играе с чувствата на момчето?Първоначално написано от ScarletBite
.
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Ам ако ще го играеш с bitch - shield и тук какво очакваш?
Не, не си в правилна позиция, и не, няма да ти кажем (поне трезвомислещите) че си невинна. А иначе се обличай в каквито искаш оправдания.
Go ahead
И бтв - w0sh, е човека, който може да ти помогне качествено. Веселото е че няма да поиска. Причините вече са написани.
Лека вечер![]()
Dr. Gregory House
Тя дори не осъзнава, защо е супер глупаво поведението и.
Тя каза, че са я задържали в училище => не е закъсняла нарочно.Първоначално написано от SuNsHiNe6
![]()
Друг е въпросът, че не си е изяснила навреме като какъв го иска...![]()
хах знам че съм виновна ама и момчето не е съвсем невинно..има си гадже и все пак се забива с мен и с кой знае колко още..
![]()
Е щом знаеш че си има гадже и въпреки това продължаваш - си нагазила яко в помията. Така че - не топи другите. Жалко и грозно е.
Dr. Gregory House
а то и неговото гадже не е невинно ходи с него и с още един от даскалотоот едно даскало сме с тае
![]()
![]()
Е,и ти знаеш,че има гадже,ама продължаваш да се занимаваш с него.Ще ти хареса ли да бъдеш ябълката на раздора??.. Не е нужно всички от темата да ти се нахвърлят чак така,ама при положение,че ти си виновна,казахме ти вече какво да направиш-свържи се с него и се извини. И земи първо изслушай на Галена-Утешителна награда пък тогава каквото и да било..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Въпросът е защо ти се забиваш с него, при положение че знаеш, че си има гадже?Първоначално написано от nadetee
![]()
Абе момиче директно ли трябва да ти кажа - спри да обвиняваш сульо и пульо за щяло и нещяло и си погледни в твойта паничка, мама му стара. Щото там нещата са повече от трагични![]()
Dr. Gregory House
ми хубаво ма не слушам чалгаПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
добре бе разбрах само не ми викайПървоначално написано от valdesbg
![]()
А как чу, че ти вика?Първоначално написано от nadetee
![]()