.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: и ся кво ?!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Говоря сопкойно.

Научил съм се да не викам на никого - няма смисъл.

GL&HF

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от nadetee
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Абе момиче директно ли трябва да ти кажа - спри да обвиняваш сульо и пульо за щяло и нещяло и си погледни в твойта паничка, мама му стара. Щото там нещата са повече от трагични
    добре бе разбрах само не ми викай
    А как чу, че ти вика?
    не чух а го прочетох

а то и неговото гадже не е невинно ходи с него и с още един от даскалото от едно даскало сме с тае
    Това да ти е обица за ухото вече.+ това не хвърляй целия товар върху него,както казват гледай си в твоята паница и мисли следващия път
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Супер фен Аватара на vesinka899
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    майче ти е мн бесен за първата среща,сигурно си мисли,че си му вързала теникия.. Ти си виновната,пиши му ти,ако имаш желание можеш да го намериш и да обясниш..нали?
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

да ясно разбрах какво искате да ми кажетее.. не е нужно 20 човека да повторят едно и също мнение

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Абе момиче директно ли трябва да ти кажа - спри да обвиняваш сульо и пульо за щяло и нещяло и си погледни в твойта паничка, мама му стара. Щото там нещата са повече от трагични
    добре бе разбрах само не ми викай
    А как чу, че ти вика?
    не чух а го прочетох
    Че ти вика ли? Разбирам да беше писал с главни букви или да имаше бесни емотки, пък то...
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Просто край.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    million miles away (:
    да ясно разбрах какво искате да ми кажетее.. не е нужно 20 човека да повторят едно и също мнение
    Ами като си разбрала,айде със здраве и отивай да си оправяш "отношенията" Не искаме да те дразним повече и да ти повишаваме тон..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Еми потърси го сега ти...по неговата реакция и държане ще разбереш,дали да се занимаваш или не.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    бъди самоуверена иди при него и го покани ;о макар че за мене би било унижение момиче да ме покани и бих и отказал веднага, но тва е при мене, той може да не е такъф н00б
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ^
    Що реши че си толкова богопомазан? Или просто избиваш комплекса да отрязваш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

писа ми бееееееееееееееееееееее извини ми се ии ме помоли да излезем ама тоя път да идем и двамата

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    бъди самоуверена иди при него и го покани ;о макар че за мене би било унижение момиче да ме покани и бих и отказал веднага, но тва е при мене, той може да не е такъф н00б
    И защо го смяташ за унизително?Значи искаш да кажеш,че е унизително едно момиче да покани на среща някое момче,така ли?Интересно ми е ако ти сега харесваш някое момиче и то те покани на среща дали ще я отрежеш веднага...
    До авторката:
    Не смяташ ли,че момчето си е в пълното право да не ти пише и да не ти говори?В крайна сметка ти си тази,която го е отрязвала няколко пъти и е закъсняла за срещата(макар и без да искаш).Това дали той си има гадже или не си е негов проблем.Ти би трябвало да погледнеш себе си и да критикуваш своите постъпки,а не неговите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си