- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и ся кво ?!
Говоря сопкойно.
Научил съм се да не викам на никого - няма смисъл.
GL&HF
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не чух а го прочетохПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Това да ти е обица за ухото вече.+ това не хвърляй целия товар върху него,както казват гледай си в твоята паница и мисли следващия пътПървоначално написано от nadetee
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Първоначално написано от SoStarstruck
Кръв,черва и хруптящи вокали!
да ясно разбрах какво искате да ми кажетее.. не е нужно 20 човека да повторят едно и също мнение![]()
Че ти вика ли?Първоначално написано от nadetee
![]()
![]()
Разбирам да беше писал с главни букви или да имаше бесни емотки, пък то...
![]()
all day... all night... what the fuck?!
![]()
Просто край.
Ами като си разбрала,айде със здраве и отивай да си оправяш "отношенията"Първоначално написано от nadetee
Не искаме да те дразним повече и да ти повишаваме тон..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Еми потърси го сега ти...по неговата реакция и държане ще разбереш,дали да се занимаваш или не.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
бъди самоуверена иди при него и го покани ;о макар че за мене би било унижение момиче да ме покани и бих и отказал веднага, но тва е при мене, той може да не е такъф н00б
GTA Stunting
^
Що реши че си толкова богопомазан? Или просто избиваш комплекса да отрязваш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
писа ми бееееееееееееееееееееее![]()
извини ми се ии ме помоли да излезем ама тоя път да идем и двамата
![]()
![]()
И защо го смяташ за унизително?Значи искаш да кажеш,че е унизително едно момиче да покани на среща някое момче,така ли?Интересно ми е ако ти сега харесваш някое момиче и то те покани на среща дали ще я отрежеш веднага...Първоначално написано от Bixel
До авторката:
Не смяташ ли,че момчето си е в пълното право да не ти пише и да не ти говори?В крайна сметка ти си тази,която го е отрязвала няколко пъти и е закъсняла за срещата(макар и без да искаш).Това дали той си има гадже или не си е негов проблем.Ти би трябвало да погледнеш себе си и да критикуваш своите постъпки,а не неговите.