Двоумя се между два лаптопа значи единият е модел Asus P50ij SO012 и Acer Aspire 5810T acera е мой asusa на татко вчера си го взе чистак бърсак искам + и - и кой ще е по-добър?
А ти ако беше на мое място кой би избрал???? А и още нещо клика на touchpada не ми бачка в смисъл като си търкам пръста го засича и курсора се мести, но като бутна два пъти с пръст да отвори някой папка или просто да кликна някъде и не иска и трябва да ползвам бутоните долу..
Ами зависи за какво ще го ползваш! Ако ще ти трябва преносим компютър ежедневно, в смисъл имаш пътувания и служебна работа с него аз бих си взел "Acer"-а. Батерията му държи по-дълго (поне на хартия), процесора не е толкова силен, а това означава че ще консумира по малко ток - както казах по-горе в мнението си "- Идеалния преносим компютър..."
Във втория случай, ако ти трябва малко по-силна машинка, с повече пространство за файлове (музика, някакви игри, филми и т.н), като ще го ползваш повечето време в къщи и от време на време ще го разнасяш насам-натам си вземаш "Asus"-а.
П.С. - Все пак ти си имал възможността да пробваш как нагледно работят и двата лаптопа и предполагам имаш някакви впечатления (макар и малки), защото в случая аз съдя за тях само по характеристиките им!
- Проблема с тъчпада, го има и при други лаптопи. На твоя лаптоп някога работила ли е функцията за "двойния" клик? Възможно е да има някакви настройки или да му трябват други драйвери... Не съм сигурен обаче!