- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Математика
|3x-2y=(a+c)^2 +3ac
|2x-3y=3ac(a-c)^2 ,x;y=?
Отг: а^2 +ac+c^2 ; a^2-ac+c^2
Mоля някой да напише решението , спешно ми трябва за утре (сряда)
*правите черти в ачалото са система...[/img]
Я,имало тема!Към разбирачите по математика - някой може ли да ми обясни подробно"намиране на лица на фигури" и даде пример със задачи![]()
нищо не разбирам по тоя предмет,мамка му!
![]()
Сори пич сега нямам време да обясня подробно но сичко е до научаването на формолите... погледни ги и ги научи и останалото е заместиш и да сметнеш... надали , но дано съм бил полезен.... аа моля някой по разбиращ да погледне горния ми вапрос мн спешно и мн важно ми е за утре .. Благодаря предварително
Спешно ми трябва решението на тази задача:
Триъгълник ABC с S= 8 кв. см
AA1 и BB1 са медиани
АА1= 5см
BB1 = 4см
AA1 и BB1 се пресичат в т. M (медицентър)
ъгъл AMB e по-голям от 90 градуса
Намерете CC1 (третата медиана)
http://www.math10.com/f/viewtopic.php?f=38&t=2548Първоначално написано от newman
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
Пичове моля ви някой мн спешно да ми напише решението... трябва ми за утре (сряда) мн е важно... задачата е :
|3x-2y=(a+c)^2 +3ac
|2x-3y=3ac(a-c)^2 ,x;y=?
Отг: а^2 +ac+c^2 ; a^2-ac+c^2
*правите черти в ачалото са система...
[b]Да открия темата за 2010/2011 тъкмо...
x
Ами не се получава, защото корените не са точни числа. Ще го реша с материал за по-горен клас, просто за да ти покажа отговорите.
x
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
10x. Той учителят май си я беше измислил задачата, имаше скоби, степени и като стигнахме дотук, каза да се пробваме вкъщи.
върнаха ме в 5ти - 6ти класиии разбира се аз нищо не помня ;д
таа..
Размножете на множители:
(a+1)(a
[quote=yaungstannbug]върнаха ме в 5ти - 6ти класиии разбира се аз нищо не помня ;д
таа..
Размножете на множители:
(a+1)(a
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
лелее, благодаря ти ! ;д![]()
иначе ги повдигам на степен втора като вляза в Start-a натисна 'Run' и в прозорчето, което се появява пиша "charmap" от там копирам символа '
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мерси много. Страшно ме улеснихте при решаването на задачиМерси на квадрат (м
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ам може ли малко помощ и на мен ?Трябва да се опрости израза: (корен квадратен от 2 + корен квадратен от 5) . корен квадратен от 5 - корен квадратен от 2 . (корен квадратен от 5 - корен квадратен от 8 ) мерси предварително
![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
^ Корена ще го пиша, като V`
(V`2 + V`5). V`5 - V`2(V`5 - V`8 ) =
= V`2.5 + V`5.5 - V`2.5 + V`2.8 = /V`2.5 и -V`2.5 се съкращават/
= 5 + V`16 = 5 + 4 = 9
Колко е била леснамерси
![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
HELPрррр![]()
изобщо не ги разбирам тезии
В кой клас си? Леле,к'ви са тези задачиПървоначално написано от mecheeeee
Или аз немога да си ги спомня,ако сме ги учили
Най-вероятно е второто
![]()
![]()
![]()
![]()
11 клас профилирана подготовкаужас направо ... а това са показателни неравенства
:X
AхааПървоначално написано от mecheeeee
И аз съм 11 клас,ама не профилирана подготовка
![]()
Ама майка ми е учителка,мо'е да е питам нея,хаха
![]()
Първоначално написано от mecheeeee
![]()
![]()
![]()
ужас!!!!!!
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ау златна сиииПървоначално написано от 1993MeMyselfandI
Ще те обичам до края на живота си
![]()
то даже имам още 10-15 задачи ... успях да реша само накои ... а трябва да ги реша до другата седмица![]()