- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Математика
sinx/cosx = 1/2Първоначално написано от 987654
sinx = 2cosx
sin
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Някой може ли да помогне...Да се намерят корените на това уравнениена квадрат+3/хна квадрат-1+1/х-1=5/х+1
Няма да питам за задача, а просто искам да се оплача!Утре 5 час с мен ще бъде свършено.Понеже 1 срок имам 6,а 2 срок 5, учителката ми по математика реши,че за да ми пише 6 за годината трябва да отворя учебника (пред нея)на произволна страница и каквито задачи ми се паднат започвам контролно!Като се има предвид ,че учебника ми е 2-ро равнище и е 280 стр.,ако уцеля геометрия не 5,а и 3 няма да ми остави
ужас......
Някакви идеи?![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Освен да ти пожелая късмет,друго не знам какво да ти кажа![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Щом ти ще отвориш учебника ще е лесно. Може да научиш разделите, например 1ва половина алгебра, а 2та геометрия и да отвориш на по-лесното за теб. Обаче, ако тя отвори учебника ще е кофти...Първоначално написано от pifiella
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
В кутия има 10 черни и 5 бели еднакви номерирани топки. Вероятността от случайно изтеглени 3 топки поне две да са черни е?
Мене ми стана интересно и се опитах ... и се провалих ...Първоначално написано от DimovB
Моето решение:
Предполагам ще чакаме някой знаещ да я реши ^^ !
Комбинация на 2 от 10 според мен е безсмислено, защото топките са еднакви.
Хм, прав си, топките са еднакви, така че няма нужда всичките да влизат в сметката ... Мерси за поправката ...
Да, ама не. Объркал съм те. Ето го решението:
http://i47.tinypic.com/2w4g2ti.jpg
Не знам, аз едва 4 хванах по Математика : )![]()
|3x-2y=(a+c)^2 +3ac
|2x-3y=3ac(a-c)^2 ,x;y=?
Отг: а^2 +ac+c^2 ; a^2-ac+c^2
Mоля някой да напише решението , спешно ми трябва за утре (сряда)
*правите черти в ачалото са система...[/img]
Я,имало тема!Към разбирачите по математика - някой може ли да ми обясни подробно"намиране на лица на фигури" и даде пример със задачи![]()
нищо не разбирам по тоя предмет,мамка му!
![]()
Сори пич сега нямам време да обясня подробно но сичко е до научаването на формолите... погледни ги и ги научи и останалото е заместиш и да сметнеш... надали , но дано съм бил полезен.... аа моля някой по разбиращ да погледне горния ми вапрос мн спешно и мн важно ми е за утре .. Благодаря предварително
Спешно ми трябва решението на тази задача:
Триъгълник ABC с S= 8 кв. см
AA1 и BB1 са медиани
АА1= 5см
BB1 = 4см
AA1 и BB1 се пресичат в т. M (медицентър)
ъгъл AMB e по-голям от 90 градуса
Намерете CC1 (третата медиана)
http://www.math10.com/f/viewtopic.php?f=38&t=2548Първоначално написано от newman
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
Пичове моля ви някой мн спешно да ми напише решението... трябва ми за утре (сряда) мн е важно... задачата е :
|3x-2y=(a+c)^2 +3ac
|2x-3y=3ac(a-c)^2 ,x;y=?
Отг: а^2 +ac+c^2 ; a^2-ac+c^2
*правите черти в ачалото са система...
[b]Да открия темата за 2010/2011 тъкмо...
x
Ами не се получава, защото корените не са точни числа. Ще го реша с материал за по-горен клас, просто за да ти покажа отговорите.
x
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
10x. Той учителят май си я беше измислил задачата, имаше скоби, степени и като стигнахме дотук, каза да се пробваме вкъщи.
върнаха ме в 5ти - 6ти класиии разбира се аз нищо не помня ;д
таа..
Размножете на множители:
(a+1)(a
[quote=yaungstannbug]върнаха ме в 5ти - 6ти класиии разбира се аз нищо не помня ;д
таа..
Размножете на множители:
(a+1)(a
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук