- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Математика
не, не е за сеир, като я прочетах и ми пролошаПървоначално написано от therichbitch
![]()
![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
^Правилно си се отказала, на мен не ми беше от кой знае каква полза и даже мисля, че по предмети като химия, физика и география шпраховете бяха много по- подготвени. Който се прецакал, прецакал, шанс![]()
btw, на вас кой ви е по математика?
П.П. Имаше една, която бяха ни препоръчали, чертаеща всякакъв вид функции (понеже ние само с това си се занимавахме общо взето), като се сетя името, щя е постна.
Хахх, тя ми беше в 8и клас..
"Е тва е цялата философия" като кажеше, ми бъркаше в мозъкано пък беше сравнително добра учителка
Хайде, стига толкова спам от мен, че..
Програмата, за която бях споменала, е fxgraph, не съм я ползвала, но мисля, че би свършила доста добра работа при изследване на функции![]()
i worship you.Първоначално написано от therichbitch
мерси
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
1. Намерете ъглите на равнобедрен трапец,бедрата на който са равни на малката основа,а диагоналите са равни на голямата основа
Intel Core i7-975 Extreme![]()
![]()
![]()
![]()
х2 е х на квадрат.
Има едни задачки ,които просто не мога да ги реша а геометричните си нямам идея дори за чертежа . Задачите са следните :
1) Уравненията -х +х
Или всичко или нищо .
Някой може ли да ми помогне със следните системки (от материала за 9.кл)
1)
[i]| x
3) Корен от : (2х-4 )- корен от (10-х) върху х на квадрат -8
* (целите скоби ca под корен)
Или всичко или нищо .
Шестте задачи на ваканцията:
[quote=vakanciqta]Има едни задачки ,които просто не мога да ги реша а геометричните си нямам идея дори за чертежа . Задачите са следните :
1) Уравненията -х +х
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не сме учили още Питагоровата . АМА МЕРСИ АДСКИ МНОГО![]()
Или всичко или нищо .
Мда. Е, здраве да е.Първоначално написано от aras97
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Взели сте корени, а не сте учили питагоровата теорема?! Кой клас си?Първоначално написано от vakanciqta
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
о.О Ние си я ползваме редовно поне от 6. клас. Айде и да сме я взели по-рано от предвиденото съм убедена, че на изпита по математика в 7. доста задачи ги решавах така.Първоначално написано от aras97
9 клас се учци.... ....
защо учите такива формули във училище?на мен ми изглеждат адски трудни,иначе аз съм добре,само малко ми е трудно да деля с милиарди![]()
Anyone can cook!Angel forever!
![]()
А какви формули би трябвало да учим? И трудното причина ли е да не ни го дават?Първоначално написано от meli2001
Ako mojete da mi pomognete sus slednite zadachki .Blagodarq predvaritelno![]()
Декартово уравнение на права с ъглов коефициент с окръг L=1, алфа=120 градуса
2-та Намерете общото,декартовото и отрезово уравнение на права минаваща през точките М1 (1,-9/4) М2(8/3, - 1)
П.С като 9/4 и 8/3 са дроби![]()
Ако Питагоровта теорема ти се струва трудна, не знам по нататък..лично мнение, че това е едно от най- лесните неща в цялата математикаПървоначално написано от meli2001
![]()
Първоначално написано от candy111
П.П.Наклонът на правата (m) е равен на tan ot ъгъла, който сключва с положителната част на Ох
Колко теми си пуснала?![]()
http://prikachi.com/images/459/3881459N.png
някой може ли да ми помогне с тези системи? от преговора от 9кл са![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Учили сте да смятата с дискриминанта, нали?Първоначално написано от joannalof
Да, определено това горе е рационалният начин, но реших по бабешкия, тъй като на: "от това x^2+y^2+xy=13 към това (x+y)^2-xy=13" съм била свидетел как студенти не могат да го схванат и гледат като теле в железница (добра реклама им направих на моите колеги, ама факт)