Chacho, ти къде учиш/си учил, защото аз съм за първа година в Туес и много трудно изкарвам 3-ки по математика. За края на първия срок в класа ни имаше една 5-ца, четири 4-ки, двайсет 3-ки и четири 2-ки, като имаш в предвид, че сме влизали с допълнителен изпит по математика. Аз бях един от мнозинството с 3-ка. Госпожата е голем ДЗВЕР. Много здраво ни ощетява всичките. Дава супер трудните задачи на контролно - ти ги решаваш някакво, но после, когато ти го връща е задраскано като грешно. Като имахме класно, то беше на геометрия, преди това ни беше говорила да описваме подробно решението. Дадеш й супер описано решение - "писал си съчинения", описал си я малко по-съкратено - не си я обяснил. На всякъде контролно се застъпва за нещо, дори да е вярно пише ти някаква питанка, която дразни окото, защото все пак задачата е вярна. На миналото контролно бях решил 7 от 8 задачи и имах 4,30, което си е чисто ощетяване, но няма значение, защото ми писа 3-ката за срока. Друг въпрос е, че се сравнява с учебника и учениците. Не дай си боже да ходиш да я питаш нещо през часа, което не си разбрал - почва да ти вика що не си слушал през часа, да ти се заяжда и т.н. Изобщо много е тежка ситуацията. Мисля че трудно ще добутам до 9-ти клас по математика. Ще трябва да си пиша на уроци.
Последно редактирано от la4ko97 : 02-17-2012 на 22:24