Отговорът е 7. А ти не трябваше ли да решаваш задачите на Dwyd96?
Последно редактирано от Indistinct : 04-04-2016 на 20:12
Първоначално написано от Indistinct А ти не трябваше ли да решаваш задачите на Dwyd96? Трябват му за след два месеца. Има време. А теб какво те интересува!?
Първоначално написано от inewton Трябват му за след два месеца. Има време. А теб какво те интересува!? Подложи скромните ми математически способности от 10-ти клас под съмнение и трябваше да се заям все с нещо.
Първоначално написано от Indistinct Подложи скромните ми математически способности от 10-ти клас под съмнение и трябваше да се заям все с нещо. Моля, като си в цикъл не разговаряй с мен! Не мога да понеса толкова злоба.
Първоначално написано от inewton Моля, като си в цикъл не разговаряй с мен! Не мога да понеса толкова злоба. Преди да се заядеш съвсем спокойно обяснявах задачата. Хормоните ми не са чак толкова объркани.
Първоначално написано от Indistinct Преди да се заядеш съвсем спокойно обяснявах задачата. Хормоните ми не са чак толкова объркани. Внимавай! Ще стане като със solo_. И към теб ще се приложи старата мъдрост: "Убий глупака с мълчание".
Първоначално написано от inewton Внимавай! Ще стане като със solo_. И към теб ще се приложи старата мъдрост: "Убий глупака с мълчание". Май и друг е в цикъл... Нищо, ще ти мине. Как ме нарече?!
Правила