Първоначално написано от inewton Не, не. Аз се отказвам. Много прост народ. Видя ли, Слънце. Дори да искаш да помогнеш пак оставаш неразбран. По това време на годината остават неоформени само тези, които се борят да минат годината. Няма какво да се изненадваш.
Първоначално написано от Indistinct По това време на годината остават неоформени само тези, които се борят да минат годината. Няма какво да се изненадваш. И все пак. Това са задачи за тройка. Казвам как се решава, казвам отговора и тя все още не може да направи междинните сметки.
Първоначално написано от inewton И все пак. Това са задачи за тройка. Казвам как се решава, казвам отговора и тя все още не може да направи междинните сметки. Какво междинно има, ти всичко си й написал. Вчера ме питаха как се умножава на кръст. И това е някой, който се бори за 4-ка.
Първоначално написано от Indistinct Какво междинно има, ти всичко си й написал. Вчера ме питаха как се умножава на кръст. И това е някой, който се бори за 4-ка. Може пък да не знае какво е полагане. Ама вероятно знае какво е проникване... Това потвърждава теорията ми, че умните хора са малко.
Колко ръба има петоъгълна пирамида?
Правила