- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му кажа ли ?
Винаги ! Не съм сбърлак никога от това !
Бих му казала ако съм напълно сигурна .. с риск да се обърне към мен и да ми каже "лъжеш" поне ще знам, че съм опитала ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защото живееш в свят наистина и си сигурен в определени неща(семейство, дом, приятели)Първоначално написано от FromAutumToAshes
А ако целия ти живот е лъжа, която си приел за истина? Това прави ли го истинен? И когато разбереш че нещата не са така както ги мислиш и усещаш, и всичко рухне пред теб? Какво правиш? С весел глас си казваш: "Опс, прецаках се. Е нищо, голяма работа"? Не мисля че ще се случи.
Давам ти пример - случайно намираш на масата в спалнята на вашите писмо от Украйна. В което се споменава че си осиновен. А реално си бил дете на чеченски терористи, отвлечено от полицията, след което изпратено в един "по-добър свят, без насилие". А това го научаваш след като попиташ родителите ти за писмото. Споменават също че въпросните чеченски терористи искат да тевърнат обратно при тях, което ще е напълно законно, тъй като ти си осиновен след отвличане, макар и от полицаи.
Хайде сега господине - какво ще правиш с тая истина и искаш ли да я знаеш? Как ще се чувстваш от тук нататък и в каква посока ще тръгне живота ти?
Нямаш идеи нали. Казваш си трябва да седна и да помисля. Да ама няма да седнеш и да мсилиш а ще се самосъжаляваш и ще тръгнеш да търсиш виновни и невинни, жертви и злодеи. Никакво доверие на никого... И какво - щастлив ли ще си че знаеш истината за себе си?
П.П. Ако си мислиш че това е нереална ситуация.. на грешен път си![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много дълбоко влезе във филма.Първоначално написано от valdesbg
Този път съм съгласна, че е по-добре винаги да се казва истината.
Ситуациите, в които е по-удачно да се скрие са малко на брой.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Марина давам прост пример как еднаистина може да разруши напълно един съвсем нормален и щастлив живот. Историята е базирана на истински факти, лица и събития.
И наблягам на идеята че истината не винаги е нещото което трябва да се казва. И не винаги е нещото, което искаш да чуеш. И все пак любопитно ми е, какво ще отговори FromAutumToAshes.
Изключвам случая на авторката, за който вече казах че ще е добре да каже това което вижда.
Едит: И отново казваме еднои също нещо, по два различни начина. Яко, не мислиш ли?![]()
Dr. Gregory House
Ми той рано или късно ще разбере и ако разбере, че си знаела а не си му казала ще му стане още по-гадно.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Аз му казах вчера, но не повярва.. Не сме се карали, но просто не повярва..
^ Това ще свърши зле...
Бъди до него, бъди му опора. Явно е прекалено влюбен/отчаян/глупав за да не повярва. Във всеки един случай няма как да го предпазиш от опарване. Твоята роля ще е да му помогнеш да съгради тухличките отново, когато всичко се разпадне, и да му вдъхваш кураж и увереност че това не е края на света.
Dr. Gregory House
Малко трудно 'щото наистина и вярва..
Тя пък като никога навсякъде е наслагала "обичам те" с огромни сърца, вероятно се опитва да докаже любовта си или не знам, но няма проманя, а виждам че го боли ..
Тя колкото и да играе тая игра в един момент ще и писне. Или ще се издъни. А нашия след като и вярва безгранично, както спомена, и вече е налапал въдицата познай какво ще се случи.
Ситуацията е такава че всяко твърдение различно от "Тя ме обича и аз нея също" автоматично се прехвърля като невярно. И както казах - няма сила на земята която да го убеди че момето върти номера
Затова просто изчакай неизбежното. Прецени кога горе долу ще се случи, и след като ти е братовчед ще знаеш какво и как да му кажеш/помогнеш за да излезе от тая каша.
Успех![]()
Dr. Gregory House
Още я чакам, макар че предполагам оная щом е разбрала че се знае вече едва ли е стояла със скръстени ръце.. Дано момчето тая вечер влезе, че слощи го нямаше..
Ти си му казала вече, а това дали вярва е само негов проблем. Най накрая ще осъзнае, че е сгрешил... А и не мога да разбера, защо не вярва на братовчедката си??? Да го лъжеш... че за какво?![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
3 страници, няма смисъл да пиша, кажи му
кфото го мислиш...а кфо ще му е като разбере, че си знаела и не си му казала..неразбирам какво чакаш..питала майка си..защо намесваш 10-ти човек в връзката им пък ако ще Господ да е..
вземи и снимката ако от любов неповярва, че любимата би му го причинила като каже не е така му я покажи и той да си прецени как да постъпи.
)
^ Явно толкова си и чела, миличка.. Казах му още вчера..
Съгласна съм ,но събери някакви доказателства, иначе може и той самият да не ти повярваПървоначално написано от LadyDi
![]()
.........
Току що видях отдолу в последните коментари, че си му казала и не е повярвал.Така и предполагах . . ами както вече казах събери някакви доказателства.
Като развален микрофон да му повтарям едно и също?
Аз му казах, той не вярва, точка.
Истината ще излезе наяве ..
кажи му-дори да не ти повярва,ако е истина ще я разбере![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хах това са изключения едно на милион... И лично аз също съм преживявал "разбиране на истината". Не относно семейството ми и не толкова брутална като тази която ти описа, относно други работи, който не ми стана никак приятно след като ги разбрах. Но по-добре, че ги разбрах от колкото хората да ме мотаят наляво и надясно. Беше ми адски гадно, две мнения няма. Но го преживях (като всичко друго) и не ме е накарало да спра да бъда честен и откровен с хората. Винаги казвам това което мисля и за напред ще продължавам да го правя. Защото както ти го нарече "живота ти да е лъжа" и така не бива, дори и да е хубава лъжа, не мислиш ли ?
Признала е, че има снимка.. Не знам каква история е измислила относно снимката, но е казала че е правена през декември.. явно и е простил за втори път, макар че според мен е супер тъпо да изневериш и да се снимаш докато изневеряваш, както и да е.. Тя отрича, снощи дори пред очите ми му каза "браво, браво, че и вярваш" .. Иде ми да я убия направо.. Как може да е толкова тъп и още да и ходи по гъза ..
Любовта е сляпа. Някой ден ще разбере, че греши.. Ти си постъпила правилно, аз ако бях на твое място щях да "поговоря" с нея така, че да разбере колко е долна.
Първоначално написано от SoStarstruck
не се изказвай неподготвен,прасе
Няма да завърши хубаво тази история...
Dr. Gregory House