.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    тАм кЪдетО наДеждИте УмиРат

глупаво ли е?

здравейте..не знам дали искам съвет,но със сигурност искам да споделя моята дилема ..ами преди известно време се запознах с едно момче,но той е по-голям от мен (аз съм на 17,той на 24) ..разбираме се доста добре ,като приятели.Но напоследък стана на въпрос,да пробваме ли да сме двойка и такива неща.И тук идва проблема понеже аз ходя нали още на училище насам натам кандидатстване догодина и си мисля че ще го дърпам назад,а той си мисли ,че съм много малка и трябвало да сме били изчакали година две..а за година две могат да се случат много неща ..и аз искам,и той иска ,но никой от двама ни не иска да рискува приятелството ни,,за нещо което може би е загубена кауза или не знам как да се изразя.. И не знам бих искала ако някой е изпадал в подобна ситуация да сподели или просто да даде мнение
    ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
    !!!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Pussies...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на Chacho

Re: глупаво ли е?

Цитирай Първоначално написано от ivetoOo
    здравейте..не знам дали искам съвет,но със сигурност искам да споделя моята дилема ..ами преди известно време се запознах с едно момче,но той е по-голям от мен (аз съм на 17,той на 24) ..разбираме се доста добре ,като приятели.Но напоследък стана на въпрос,да пробваме ли да сме двойка и такива неща.И тук идва проблема понеже аз ходя нали още на училище насам натам кандидатстване догодина и си мисля че ще го дърпам назад,а той си мисли ,че съм много малка и трябвало да сме били изчакали година две..а за година две могат да се случат много неща ..и аз искам,и той иска ,но никой от двама ни не иска да рискува приятелството ни,,за нещо което може би е загубена кауза или не знам как да се изразя.. И не знам бих искала ако някой е изпадал в подобна ситуация да сподели или просто да даде мнение
    Аз мисля, че по-скоро той може да те дърпа назад, отколкото ти него. А приятелството ви не мисля, че го рискувате. Проблема идва обикновено тогава, когато един от двамата не може да приеме варианта да сте приятели. Твоят случай очевидно не е такъв, а и според мен ще проличи бързо дали има хляб във вашата връзка или не.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ти харесваш ли го това момче ? Или обичаш ли го ?

Да.. глупаво е.. :]

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    За сега ще е най - добре да останете приятели. Така няма да губите връзка, ти ще учиш, той ще работи (или каквото прави там). След година, две, ако все още се искате се вземете..

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    след година две едва ли ще е същото.Пробваите и ще разберете имате ли шанс.Трябва да правите пове4е компромиси и разбиране към на4ина на живот на другия

по-добре опитайте
    I don`t care .. ;] ..

за 9879324623 път чета подобна история и направо ме вбесявате...
    ПРИМЕР: Запознахме се и от ДВА месеца сме МНОГО ДОБРИ приятели, за 2 месеца к'ви приятели сте След това като сте станали УЖ приятели, искате да си чешете гъ*овете...
    И после с последни сили чета поредната тема - "Моля помогнете ми.. спешно е ;( "

Не знам вече, да се смея ли или да плача.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Сори, ама живота е кратък..
    Опитайте, от опит никой не е умрял.. Ако стане - хубаво, ако ли не - не сте били един за друг.. След една, две години нищо няма да е същото и винаги ще живееш с въпроса "Ами ако бяхме опитали?" .. Изживей си хубаво годините, независимо от това как свършва определено нещо, важното е да го изживееш..

Лично мен не ме кефят такива връзки той търсещ булка а тя непълнолетна мое мнение нищо лучно иначе успех дано излезе нещо но нз просто как ще се развивате заедно в живота

Град
    тАм кЪдетО наДеждИте УмиРат
    Цитирай Първоначално написано от ceballos1990
    Лично мен не ме кефят такива връзки той търсещ булка а тя непълнолетна мое мнение нищо лучно иначе успех дано излезе нещо но нз просто как ще се развивате заедно в живота
    точно това имах в предвид,смисъл за разминаване аз затова и споменах годините ... а за еднаквите теми съжелявам не съм погледнала.Ами да дори е много повече от харесване..
    ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
    !!!

Цитирай Първоначално написано от ivetoOo
    Цитирай Първоначално написано от ceballos1990
    точно това имах в предвид,смисъл за разминаване аз затова и споменах годините ... а за еднаквите теми съжелявам не съм погледнала.Ами да дори е много повече от харесване..

Права си и попринцип за мен най добре е когато са с макс 1-2 години разлика някфо по готино е и ти е по сладко

Мега фен
    Град
    София
    Нито ти искаш,нито той иска.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Разликата ви не е никак малка и общо взето едва ли би се получило нещо сериозно, защото говорите на различни езици. Като приятели се разбирате, но това не значи непременно, че и като гаджета ще е така. Не знам ти как би го дръпнала назад, но той теб със съгирност може да те дръпне тъй като това през което ти минаваш в момента той го е минал вече, а и другото което е - на теб ти предстои кандидатстване и ще трябва да се отдадеш почти изцяло на ученето и едва ли ще можеш да му отделяш много време... а той от своя страна едва ли дълго ще търпи да остава на второ място Не знам, вие си знаете, но според мен трябва да оставиш нещата така както са, поне на тоя етап...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си