- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта не ми минава !
Здравейте ! Харесвам едно мом4е още от малко момиче [бих казала от около 10 години] . Та с това момче изживях много хубави моменти преди година и половина . Но когато исках да станем нещо повиче и когато станахме по близки разбрах че си е имал гадже през цялото лято но тя не е била в града . Адски много бях тъжна! Та на един купон го извиках и го отрязах тотално и на него му стана гадно . От онзи моминт не ми проговори сигорно половин година , а аз в момента съм с едно момче което ме обича. Чувствам се като кучка спрямо него , защото не спирам да мисля за отминалите мигове с моето любимо момче , а той не ме има за нищо .
![]()
Правилно кучка си![]()
виж ко зарежи твоя и скочи върхо другия после знаеш
Лошо, лошо ..
По принцип тръгваме с друг за да забравим предишния, при теб не е имало успех, защо връзката ви продължава?
Духаш супата...късай със сегашния си приятел,защото това,което правиш е тъпо...или се отдай на момчето,с което си или поне не го залъгвай,както ония те е лъгал теб!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
любовта не ти е летен грип, за да ти мине..![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от sunshinepp
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Ти сама си си прекъснала пътищата до него,кво го режеш все едно има задължения към теб и не може да има връзки.Когато искаш щастие го търси,но да не е само в твоя полза.Иначе винаги ше има един нещастен.
Поживей още малко ще минеНали знаеш... Няма песен без край
![]()
Първоначално написано от Stan4o123
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И ти трябва да го нямаш эа нищо въпросното леке.
А ако искаш съвет,моят е насочен към драмата със сегашния ти приятел: недей да раэиграваш момчето само эа да не си сама,baby.
[size=7][b][u]fosse cos
Ти пък..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
За въпросното ти "любимо момче" няма какво да кажа - разигравал си те е ама недей сега да правиш същото с гаджето си. Щом не изпитваш нищо към него най-добре го остави да си намери споделено щастие. Усещаш ли, че в момента постъпваш по същият начин както са постъпили с теб? Беше ли ти приятно? Ако отговора е "НЕ!" знаеш какво трябва да направиш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да не живееш в някое затворено общество ?Първоначално написано от CCooLGirLL
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Как не ти е гадно и съвестно да играеш така двойна игра.
Аз примерно не мога да бъда с един и да мисля за друг. Самата мисъл, че мога да го направя ме отвращава от себе си.
Лицемерието за мен е една от най-подлите човешки черти що се отнася до любовта.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Както казаха повечето по-добре не разигравай момчето, с което си в момента. Опитай се да оправиш нещата със "любимото момче"![]()
Вманиачила си се по другия. В момента какви ви са взаимоотношенията? Той има ли приятелка, вие говорите ли си?
А относно сегашния ти приятел - по-добре го остави, за да не продължава да живее в заблуда, че го искаш. По-добре сега, че на по-късен етап ще го заболи повече, а и няма смисъл, след като не си истински с него![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Момчето с което си в момента не заслужава това![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
виж,щом ''любимото момче'' те е разигравал,той не те заслужава!А факта,че сега постъпваш така с човека до себе си говори,че си много объркана..Моя съвет е да забравиш и за двамата,някой ден ще срещнеш момчето за теб.Но до тогава не прави това,което не искаш да ти сторят !
Успех !![]()
<<ето това е коментараПървоначално написано от Stan4o123
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
най-лесния начин да забравиш 1 маж,е като легнеш под друг![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта не минава.Тва да не вие грип?!Днеска сте го хванали,а след няколко дни сте наред.Кучка си!!!Ако толкова пък си влюбена във другото момче,прекратяваш връзката си със сегашния и се отдаваш на тая Любов.Много сте ми интересни такива хора,хем така,хем иначе.Толкова ли те е страх да останеш сама?!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от sunshinepp
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
мм чувствай се .. има защоиначе си си изпуснала шанса .. продължавай напред!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3