- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,правите ли други неща
Към момичетата,правите ли странични неща докато половинките ви ви правят френскаНе от това,че ви е скучно ами...Например с приятелката ми когато си пийваме и се заиграем,както си седи на стола,когато слезна да й правя хубаво с език,тя си се кефи на максималност и е много яко например,докато се трудя аз долу,тя хем си енджойва,хем си пийва,или пуши,ако си е запалила цигарата вече
Та вие имате ли такива случки
![]()
аз не съм момиче, но ти какво искаш да прави освен да си помага с пръсти...
или поза 69
Брее голяма шарфантия е тая Александра... фръц фръц![]()
![]()
![]()
![]()
На теб Модератора не ти ли каза нещо ?Първоначално написано от Anarchya2
![]()
Не правя нищо странично.Защо да се разсейвам от удоволствието?![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ООО май сам го забрайл ...Първоначално написано от xactoR
![]()
Че то остава ли ми време за нещо друго?!
Аз на моменти забравям да дишам от кеф,а ти ме питаш дали правя допълнителни неща![]()
Е ако не ми доставяше удоволствие сигурно и аз щях да си пийвам (ми така де поне едно удоволствие да изпитам),но в случая нямам този проблем![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
хах пич ддз при мен гаджето се гърчи от удоволствие надали има време за пиене ядене готвене простиране или пушене![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
И аз моя много обичам да го гледам докато си върши работата, но понякога той ми казва затвори си очичкитеПървоначално написано от TwEEtyNkA
..
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
+1Първоначално написано от lindorr
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Първоначално написано от LovelyGirl
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Ми чи как да не прая цъкам цс, чатя из скайпа, импулс едно друго, оправям фермата в фейсбук и така.
Пич явно не работиш много добре там долу, момичетата се гърчат от удоволствие и не им оставя време да мислят за нещо друго, щото може дори да спрат да дишат за миг, а ти ни говориш за пушене,пиене ... невъзможно.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Чети темата както трябваПървоначално написано от FancyGirl
не говоря за разсеиване от отегчение
относно как се справям само приятелката ми си знае и зад сме 2 години заедно,значи поне малко явно се справям,което не е обект на темата де
![]()
+++ и аз няма да пиша.Първоначално написано от t0d1t0
аа момчета и момичета ,( по скоро момчета) и аз съм момче но не съм правил това нещо . Любопитен съм дали е приятно и за нас ?
ПС: извинете че не е точно по темата