- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подарък.
Здравейте!
Напоследък със сестра ми се караме ужасно много, а не искам да е така. И реших да се държа много добре с нея, да й давам компа когато поиска, понякога аз да й правя закуска..
Естествено, когато се държа така, и тя се държи добре с мен.
И затова реших да й подаря нещо, не само за да "сключим" мир, а и защото много си я обичам.
И именно тук срещнах проблем - нямам си и идея какво да й подаря!
Тя е 9 клас, пада си по ученическия стил (идолът й е Блеър от "Клюкарката") и никъде не виждам перфектният подарък за нея!
Моля, ако може да ми помогнете с идеи...![]()
Ми...може някаква чанта или незнам![]()
важен е жеста не подаръка,сигурна съм че каквото и да и купиш ще го хареса,защото си се сетила
Кръв,черва и хруптящи вокали!
но ако все пак държиш,може да е нещо бижу,4анта,плушена игра4ка,парфум,4аша за кафе,клу4одържателПървоначално написано от vesinka899
![]()
например книгата "клюкартата". Обаче я превеждат като "Интригантката"
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Големият сладък плюшен мечок оправа всичко !
Търся от както си писала за тази книга, но никъде я нямаПървоначално написано от DesireToFire
![]()
![]()
Така че ако знаеш къде я продават... От Варна съм.
Или може би някой тук иска да ми я подари или продаде?
Мисля , че можеж да и подариш нещо което ще и е много скъпо за нея примерно нещо направено по поръчка специално за нея ... зависи от много гледни точни едната от тях е до колко пари можеж да дадеш.Разрови се из сайтовете има разни сайтове където можеж да правиш чаши със името на сестра си или да качиш снимка също така гледах преди време , че може и да се прави и възглавници със снимка има много работи но тя ще се зарадва на всичко което и подариш ... Ако се колебаеш между някой парфюм купи и Розов Lacoste той е убиец апък можеж също така и да и купиш някой сребърно синджирче със някакво сърце за да покажеж колко я обичаш.Вариянтите са много ...
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
В "Пингвините" я има. Ей сега ще потърся снимка. А и пише, че е четвърта част, но е абсолютно годна за четене и без другите, спокойно. Действието не се развива точно както в сериала и на мен лично ми беше интересна.Първоначално написано от SweetLuna7
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-47/...n-zigesar.html
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=27795 << тук можеш и да я поръчаш и цената даже е смъкната.
Тук можеш и 3. да поръчаш http://www.book.store.bg/c/p-p/m-47/...n-zigesar.html . И се плаща в брой при получаване, няма нужда от пощенски записи и подобни.
[quote="DesireToFire"][quote="DesireToFire"]В "Пингвините" я има. [quote]Първоначално написано от SweetLuna7
Такамс, днес отидох до Пингвините, или по-точно магазинът им, който е на центъра. Но там я нямаше, така че дали се сещате някое друго място, където има техен магазин?
И да знаете, всеки, който е от Варна и иска да ми я продаде, и я има де, да пише.![]()
В русенското "Пингвиени" я има. При вас може да е свършила, но тук днес даже я гледах![]()
КъсметлийкаПървоначално написано от DesireToFire
![]()
Ок, май не ми остава друг избор, освен да я поръчам. Само че... някой може ли да ми обясни как става тази работа с поръчка.![]()