- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажем "Обичам те" ?
Еми от преди 1 месец се запознах с едно момиче, харесвам я и мисля, че я обичам. До сега не съм имал връзка и не знам как да кажа какво чувствам. Може ли някакъв съвет ?
Да може .. спри да мислиш, че за един месец можеш да заобичаш някой!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
*някого Ето и за теб един - спри да се правиш, че знаеш всичко.Първоначално написано от Hilary_
Иначе по темата - наистина е много трудно, да не кажа и почти невъзможно , за месец за опознаеш някого и да го заобичаш. Но ако искаш да и казваш нещо подобно, внимавай, защото може да се уплаши. Това са силни думи. И все пак трябва да е лице в лице.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ми ако мислиш,че и тя има някакви такива отношения към теб и кажи какво чустваш,ама ако няма по-добре не казвай нищо. А пък най-добре изчакай малко,щото и аз се съгласявам че 1 месец е доста кратък период за опознаване![]()
Първоначално написано от b3b3t0y
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз един път като го казах след 3 секунди избухнах в смях. Повече не опитах да го кажа.![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Че защо да не може,някои даже и от пръв поглед се влюбватПървоначално написано от Hilary_
По-темата: Не си прави планове как да и го кажеш или да репетираш,защото съвсем ще я оплескаш.Просто и го кажи съвсем просто когато видиш,че ти се отдава възможност![]()
1 месец..
Мисля, че "обичам те" ще я стресне.
The blood that binds us ..till death unites us
С фокус. Винаги съм искал да го направя с фокус.
не се получава.
кое не се получава?
доста общичък ти се е получил съвета... "кажи й го като видиш, че се отдава възможност". Тва ми звучи като "бъди себе си"...Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
добре де не чак толкова банално
Не мисля, че за един месец можеш да се влюбиш в някой, ти кога ще го опознаваш?![]()
Не й казвай още, верно ще се стресне момичето.![]()
hating you makes me all warm inside : )
Да точно .. пиши си не ми пречиш ..Първоначално написано от Sh@d0w
Щом ти можеш ок .. аз като заобичам някой първо го опознавам не само хубавите му страни, а и лошите, които съвсем не се появяват на първия месец ..
колкото до MaLkaTa_LaDy не съм искала мнението ти .. това, че не си съгласна с моето мнение (макар, че си написала същото), не значи, че знам всичко .. това са си вече твои изводи, които слабо ме късаят ..![]()
Priceless .. <3
Имах предвид,не да отиде при нея и да почне да и се обяснява...трябва малко тактичност иначе няма да се получиПървоначално написано от ThedramaQueen
![]()
Ти откъде разбра че ще се стресне?Момчето се чуди как да и каже,а не дали го харесва...![]()
не става с фокусПървоначално написано от w0sh
макар че като идея не е лошо
Моля?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Значи първо "заобичваш" някой след това го опознаваш...и ти трябва повече от месец![]()
Ок.На някои хора им е нужен само един ден с даден човек,за да го преценят![]()
Точно обратното .. първо го опознавам после го заобичвам .. и това опознаване НЯМА как да стане за месец!!!!!
Радвам се за тия някои хора .. макар, че силно се съмнявам!!!![]()
Priceless .. <3
Когато го казвам звучи някак неестествено. Трябва наистина да го мисля!
Когато казваш Обичам те трябва да го чувстваш и да го мислиш, но и да си сигурен, че е така , а не после да се окаже просто хлътване.. Дай време и на себе си, да прецениш какво чувстваш наистина.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от Hilary_
![]()
Носна кърпичка ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
а пък аз си мислих, че ще е някоя хубава темичка , в която хората дават варианти как да изненадаш любимия човек и да кажеш "обичам те" някак си по-оригинално..
а по темата напълно съгласна съм с Hilary_
иначе, ако държиш да й го кажеш, просто изстреляй думичките..става бързо и лесно и не премисляш много много нещата.. и тя не осъзнава какво става в началото..
I don`t care .. ;] ..
И аз мисля,че тия хора го казват 'просто така'. Или само си мислят,че обичат,а всъщност дори и истински влюбени не са. Е,има си и изключения,разбира се,но в повечето случаи..Първоначално написано от Hilary_
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Определено тези ,които си мислят ,че могат да заобичат някого за един месец сериозно се заблуждават ...
Според мен ,за да обичаш един човек първо трябва да опознаеш хубавите и лошите му страни,а това както каза Hilary_ определено не може да стане за 1 месец ,защото в началото на връзката всички се държат миличко и сладичко и отрицателните черти не се проявяват![]()
П.П.А за любовта от пръв поглед мога да кажа ,че това не е истинска любов.Това е просто силно привличане ,което събужда теб силни емоции и желание да опознаеш човека (може и други по-перверзни желания да събужда)
П.П.2 До автора: Не се хаби да казваш тези думи без дори да чувстваш това което ще изречешЗа 1 месец връзка няма как да изпитвате тези чувства един към друг
![]()
--------------------------------------------------------