.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Че защо да не може,някои даже и от пръв поглед се влюбват
    колкото до MaLkaTa_LaDy не съм искала мнението ти .. това, че не си съгласна с моето мнение (макар, че си написала същото), не значи, че знам всичко .. това са си вече твои изводи, които слабо ме късаят ..
    Като за начало поправих грешката в поста ти, а именно, че местоимението е "някого", а не "някой". Къде казала, че не съм съгласна с теб относно този въпрос? Не ми хареса начина, по който се изрази. Защо му налагаш промяната? Това не е ли негово решение? Той иска съвет, не заповед. И между другото няма нужда да поискаш мнението ми, за да си го дам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    кажи го искрено

Колкото по-късно й го кажеш, толкова по-смислено ще звучи.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    замисли се дали наистина го чувстваш.И ако е така изчакай подходящ момент.
    Аз го казах на 3-тата или на 4тата среща...
    Просто ми се изплъзна от устата.
    Той беше перфектен до ден днешен и продължава
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

аз го казах на 8-мия ни месец преди 3-4 дена не го казвай постоянно няма смисъл гледай да е в подходящия момент такъв когато най много ще погалиш с тези думи човекът до себе си

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Тцтц големи философи на тема любов имало в форума,жалко че си служат само с клишета

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ако й го кажеш изневиделица 100 процента гаранция,че ще си брутално отрязан..за тая работа има едно нещо-език на тялото се нарича..всеки индивид с над 5 процента работещо сиво мозъчно вещество знае как да го използва-жалко,че в наши дни всички го забравят и действат първосигнално та четем 100 теми от сорта на-тя ме отряза,какво да правя

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Тцтц големи философи на тема любов имало в форума,жалко че си служат само с клишета
    Тези "клишета" за които ти говориш за изпитани истини и точно за това се споменават Лично аз не виждам нищо лошо в използването на така наречените "заучени изрази" когато истиността им е потвърдена
    Не разбрах кои точно клишета не ти харесват и защо и ще те помоля да ми обясниш ако нямаш нищо против

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    искрено бе
    ,как да го кажеш иначе

Голям фен Аватара на FantaMen
    Не Как се казва а как се доказва ако не си сигурен че я обичаш значи не я обичаш .Това е чувство което не се показва и казва а се доказва и не с материални подаръци и за 1 2 или 5 дена...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не разбрах кои точно клишета не ти харесват и защо и ще те помоля да ми обясниш ако нямаш нищо против
    Нямаш проблем.

Определено тези ,които си мислят ,че могат да заобичат някого за един месец сериозно се заблуждават ...
    Така ли и как го отсъди това?На базата на какво?На собствен опит ли?В случая можеш да говориш само за себе си,но не и за другите.Имам приятел,с който преди година-две бяхме на диско,запозна се с едно момиче,допаднаха си и познай до ден днешен са си заедно.Историята не мисля че и е мястото да я разказвам тук.Нито са ходили с месеци "за да се опознаят" просто така се случи.Понякога жестовете,държанието на някой в дадена ситуация говори много повече за човека,отколкото можеш да разбереш за него за месец да кажем.

П.П.А за любовта от пръв поглед мога да кажа ,че това не е истинска любов.Това е просто силно привличане ,което събужда теб силни емоции и желание да опознаеш човека (може и други по-перверзни желания да събужда )
    Ето пак...това сега откъде го прочете?Съжалявам нищо лично,но половината форум или дава съвети които на практика са безполезни или си служи с заучени фрази...Случвало ли ти се е?Изпитвал ли си я ?Аз немисля.Едно е привличането за което говориш,друго е това за което аз ти говоря.Както и да е дори и да ти обясня немисля,че ще ме разбереш това трябва да го изпиташ.

Ако не разбра нещо или имаш още въпроси заповядай

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Айде,първо осъзнай какво означават тези две думи,помисли си какво си готов да направиш за нея и ще разбереш дали наистина я обичаш.Въпреки че почти всички след първия месец си казват "Обичам те!",ама влагат ли малко мисълв тези думи?!Защото ако не го чувстваш,най-малкото можеш да я нараниш.Помисли си много добре и чак тогава действай.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    В пустинята,нагрята от пясъчни съдби
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    искрено бе
    ,как да го кажеш иначе
    Ангели летят във траур бял...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Научете се, че има разлика между това да обичаш и това хормоните да ти мътят мозъка, както е винаги в първите месеци на връзката.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Sh@d0w допускам ,че може би има хора които за 1 месец могат да се опознят напълно и да се заобичат .Ок,но на базата на какво ще заобичаш човек само от един поглед.
    Щом мислиш ,че е възможно обоснови се.Мойте доводи са ,че любовта се гради ,не само на външният вид ,а и на цялостният образ на един човек характер ,навици , поведение...А просто от един поглед можеш само да прецениш външният вид и излъчването (което понякога лъже).
    Имало е случаи в които някое момиче ми е правило огромно впечатление като я видя ,но след това когато я опозная просто нещата не са толкова розови .... Ти даде пример с този твой приятел който "се е влюбил" от пръв поглед.Да има и такива случаи в които след като си харесаш някой и се опознаете се оказва ,че с пасвате много добре ,но мисля ,че има и много случаи в които става точно обратното
    П.П. За да заобичаш наистина един човек ,според мен, трябва да прекараш известно време с него ,да минете не само през розовите моменти , да се опознаете и тогава ,ако още има силни чувства и сте още знаедо ,можем да говорим за истинска любов

--------------------------------------------------------

Щом не можеш да й го кажеш , значи е рано.
    То ще ти дойде отвътре след време

Направи го спонтанно,без да го обмисляш предварително,просто в момент, в който го чувставаш й го кажи.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    А може би не е много трудно да се каже ''Обичам те'' ,трудното е да се преодолее страха от реакцията на другия

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Месец,любов?!?!О ДАААААААААААААААААААААААА

u r 2 stupid..blahh.. xD

Супер фен Аватара на sunshine955
    може би просто е силно привличане,харесваш я .. но сигурен ли си че чак я обичаш по различно ли ти се струва чувството отколкото към предишните момичета ? .. отговори си на този въпрос ... не е лесно да кажеш "ОБИЧАМ ТЕ" пък и може да е просто увличане .. скоро ще го осъзнаеш ако е така до тогава Успех а пък ако наистина е тъка ... ти пожелавам и тя да има същите чувства към тебе

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Да може .. спри да мислиш, че за един месец можеш да заобичаш някой!!!
    Пълни глупости...

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Извод: всички сте много опитни в област любов
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Сигурен ли си, че я обичаш? Май само си хлътнал...
    Не й го казвай. Можеш да й покажеш, че е много важна за теб просто със жестове...

Опознай я добре след това говори с нея!!!
    Неизбързвай ако искаш момента да е запомнящ

Ок, мерси много, май още е рано. Няма да бързам за да не прецакам нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си