- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажем "Обичам те" ?
Като за начало поправих грешката в поста ти, а именно, че местоимението е "някого", а не "някой". Къде казала, че не съм съгласна с теб относно този въпрос? Не ми хареса начина, по който се изрази. Защо му налагаш промяната? Това не е ли негово решение? Той иска съвет, не заповед. И между другото няма нужда да поискаш мнението ми, за да си го дам.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
кажи го искрено
Колкото по-късно й го кажеш, толкова по-смислено ще звучи.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
замисли се дали наистина го чувстваш.И ако е така изчакай подходящ момент.
Аз го казах на 3-тата или на 4тата среща...
Просто ми се изплъзна от устата.
Той беше перфектен до ден днешен и продължава![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
аз го казах на 8-мия ни месец преди 3-4 дена не го казвай постоянно няма смисъл гледай да е в подходящия момент такъв когато най много ще погалиш с тези думи човекът до себе си
Тцтц големи философи на тема любов имало в форума,жалко че си служат само с клишета![]()
ако й го кажеш изневиделица 100 процента гаранция,че ще си брутално отрязан..за тая работа има едно нещо-език на тялото се нарича..всеки индивид с над 5 процента работещо сиво мозъчно вещество знае как да го използва-жалко,че в наши дни всички го забравят и действат първосигнално та четем 100 теми от сорта на-тя ме отряза,какво да правя![]()
Тези "клишета" за които ти говориш за изпитани истини и точно за това се споменаватПървоначално написано от Sh@d0w
Лично аз не виждам нищо лошо в използването на така наречените "заучени изрази" когато истиността им е потвърдена
Не разбрах кои точно клишета не ти харесват и защо и ще те помоля да ми обясниш ако нямаш нищо против![]()
--------------------------------------------------------
искрено бе
,как да го кажеш иначе
Не Как се казва а как се доказва ако не си сигурен че я обичаш значи не я обичаш .Това е чувство което не се показва и казва а се доказва и не с материални подаръци и за 1 2 или 5 дена...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Нямаш проблем.Първоначално написано от BlueFace
Така ли и как го отсъди това?На базата на какво?На собствен опит ли?В случая можеш да говориш само за себе си,но не и за другите.Имам приятел,с който преди година-две бяхме на диско,запозна се с едно момиче,допаднаха си и познай до ден днешен са си заедно.Историята не мисля че и е мястото да я разказвам тук.Нито са ходили с месеци "за да се опознаят" просто така се случи.Понякога жестовете,държанието на някой в дадена ситуация говори много повече за човека,отколкото можеш да разбереш за него за месец да кажем.Първоначално написано от BlueFace
Ето пак...това сега откъде го прочете?Съжалявам нищо лично,но половината форум или дава съвети които на практика са безполезни или си служи с заучени фрази...Случвало ли ти се е?Изпитвал ли си я ?Аз немисля.Едно е привличането за което говориш,друго е това за което аз ти говоря.Както и да е дори и да ти обясня немисля,че ще ме разбереш това трябва да го изпиташ.Първоначално написано от BlueFace
Ако не разбра нещо или имаш още въпроси заповядай![]()
Айде,първо осъзнай какво означават тези две думи,помисли си какво си готов да направиш за нея и ще разбереш дали наистина я обичаш.Въпреки че почти всички след първия месец си казват "Обичам те!",ама влагат ли малко мисълв тези думи?!Защото ако не го чувстваш,най-малкото можеш да я нараниш.Помисли си много добре и чак тогава действай.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от x3eme
Ангели летят във траур бял...
Научете се, че има разлика между това да обичаш и това хормоните да ти мътят мозъка, както е винаги в първите месеци на връзката.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Sh@d0w допускам ,че може би има хора които за 1 месец могат да се опознят напълно и да се заобичат .Ок,но на базата на какво ще заобичаш човек само от един поглед.
Щом мислиш ,че е възможно обоснови се.Мойте доводи са ,че любовта се гради ,не само на външният вид ,а и на цялостният образ на един човек характер ,навици , поведение...А просто от един поглед можеш само да прецениш външният вид и излъчването (което понякога лъже).
Имало е случаи в които някое момиче ми е правило огромно впечатление като я видя ,но след това когато я опозная просто нещата не са толкова розови ....Ти даде пример с този твой приятел който "се е влюбил" от пръв поглед.Да има и такива случаи в които след като си харесаш някой и се опознаете се оказва ,че с пасвате много добре ,но мисля ,че има и много случаи в които става точно обратното
![]()
П.П. За да заобичаш наистина един човек ,според мен, трябва да прекараш известно време с него ,да минете не само през розовите моменти , да се опознаете и тогава ,ако още има силни чувства и сте още знаедо ,можем да говорим за истинска любов![]()
--------------------------------------------------------
Щом не можеш да й го кажеш , значи е рано.
То ще ти дойде отвътре след време![]()
Направи го спонтанно,без да го обмисляш предварително,просто в момент, в който го чувставаш й го кажи.
А може би не е много трудно да се каже ''Обичам те'' ,трудното е да се преодолее страха от реакцията на другия
Месец,любов?!?!О ДАААААААААААААААААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
u r 2 stupid..blahh.. xD
може би просто е силно привличане,харесваш я .. но сигурен ли си че чак я обичашпо различно ли ти се струва чувството отколкото към предишните момичета ? .. отговори си на този въпрос ... не е лесно да кажеш "ОБИЧАМ ТЕ" пък и може да е просто увличане .. скоро ще го осъзнаеш ако е така
до тогава Успех
а пък ако наистина е тъка ... ти пожелавам и тя да има същите чувства към тебе
![]()
Извод: всички сте много опитни в област любов![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Сигурен ли си, че я обичаш? Май само си хлътнал...![]()
Не й го казвай. Можеш да й покажеш, че е много важна за теб просто със жестове...![]()
Опознай я добре след това говори с нея!!!
Неизбързвай ако искаш момента да е запомнящ![]()
Ок, мерси много, май още е рано. Няма да бързам за да не прецакам нещо.![]()