- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажем "Обичам те" ?
Нали..Първоначално написано от FancyGirl
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
аммм може ли един въпрос за да знам как да ти отгоеоря..? : на колко си ..? :P :P :P :P :P
Понякога човек се привързва толкова много към нещо че си мисли че го обичаНо тези които казват че човек неможе да заобича някого за 1 месец според мен грешът, но все пак това си е мое лично мнение...Ааа това което напсаих в началото имах предвид че може да си се привързал към нея да си се влюбил, но между това да си влюбен и да обичаш някого има голяма разлика
![]()
\
/ Ако искаш и кажи че я обичаш може ида я изплашиш но може и да спечелиш обичта й...Ти избираш
![]()
отговор на въпроса на темата - как да кажем обичам те?
с устата го правят повечето, ако искаш да бъдеш по-интересен го направи както правят клоуните- със стомаха.![]()
Ако наистина го чувстваш кажи й го...Нищо че я познаваш от месец. Аз казах на момиче което познавах от седмица че я обичам и стана, само където се намеси "дистанцията" и за това не се получи между нас. А относно за това че за 1 месец неможеш да се влюбиш, да заобичаш някого - пълни глупости. А какво общо има това колко познаваш човек с това колко го обичаш ?! В последствие може и да се променят но това няма значение.Има хора които биват буквално изтормозени от половинките си и ВСЕ ПАК ги обичат, така че тук не съм никак съгласен![]()