- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажем "Обичам те" ?
Sh@d0w допускам ,че може би има хора които за 1 месец могат да се опознят напълно и да се заобичат .Ок,но на базата на какво ще заобичаш човек само от един поглед.
Щом мислиш ,че е възможно обоснови се.Мойте доводи са ,че любовта се гради ,не само на външният вид ,а и на цялостният образ на един човек характер ,навици , поведение...А просто от един поглед можеш само да прецениш външният вид и излъчването (което понякога лъже).
Имало е случаи в които някое момиче ми е правило огромно впечатление като я видя ,но след това когато я опозная просто нещата не са толкова розови ....Ти даде пример с този твой приятел който "се е влюбил" от пръв поглед.Да има и такива случаи в които след като си харесаш някой и се опознаете се оказва ,че с пасвате много добре ,но мисля ,че има и много случаи в които става точно обратното
![]()
П.П. За да заобичаш наистина един човек ,според мен, трябва да прекараш известно време с него ,да минете не само през розовите моменти , да се опознаете и тогава ,ако още има силни чувства и сте още знаедо ,можем да говорим за истинска любов![]()
--------------------------------------------------------