.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

какъв стил харесвате в противоположния пол?

може би темата не е за тук...може би има още 100тина подобни теми...но ми е много интересно какъв тип облекло и каква визия харесвате в другите тийнеджъри...дали ви харесват тесните дънки и фешънските прически...или пък метълските тениски...или пък нашумялите напоследък сред тийновете марки за футболни хулигани (Fred Perry, Londsdale и т.н.)...или пък широките тениски и дънки...споделете какво ви харесва най-много...аз лично предпочитам стандартни дънки + стилна риза или тениска + гуменки или кецове

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тъмни дънки да не са прилепнали, но пък да не са и изсулени. Риза/ риза с пуловер. И едни кецове. Тази комбинация супер много ми харесва. Иначе стига стила да е сдържан, ще ми хареса.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ами,за момче супер много ми харесва спортна риза.Такава малко по широчка и разкопчана до половината.Панталони от по-широките.Най-вече панталони,НЕ ДЪНКИ.Обувки?Амии,може би,скейтъри,а за зимата кубинки.И умирам за рокерски или метълски тениски.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    дънки+блузка+кецове
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Дънки които да й подчетават стегнатото дупе, блузка или ризка.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    Враца
    Тесни дънчици за дупето и някоя блузка.
    По-добре як и тъп, отколкото само тъп!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По принцип се кефя адски много на "смъкнатите" момчета ,но за съжаление сегашния ми приятел не е от тях
    Като цяло се кефя на спортния и спортно-елегантния начин на обличане
    Ненавиждам момчетата с прилепнали дънки Нито пък елегантното и официално облекло (за това и мразя баловете ... навсякъде е пълно с готини момчета в костюми е вярно,че на някои им отива ама повечето са ми смотани )
    А иначе моя най си го обичам,когато е с дънки и някаква черна блузка Толкова възбуждащо ми действа,когато е облечен в черно,че ... Ммм ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Тъмни дънки да не са прилепнали, но пък да не са и изсулени. Риза/ риза с пуловер. И едни кецове. Тази комбинация супер много ми харесва. Иначе стига стила да е сдържан, ще ми хареса.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Преимнал съм периода, в който хората се идентифицираха чрез стилове. И вие ще го преминете.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: какъв стил харесвате в противоположния пол?

Цитирай Първоначално написано от fireball121
    ...може би има още 100тина подобни теми...но ми е много интересно ..
    Да има още доста .. а щом ти е било толкова интересно можеше да потърсиш ..

И все пак, за да не ми кажат пак, че недоволствам: Харесвам различните стилове .. зависи какво му отива на момчето .. единственото, което ми бърка в здравето са метълите, разни скинари и супер мазните фешъни!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Нямам определен стил,въпреки че имам известни предпочитания.
    Примерно-приятелят ми е 'метъл'-дълга коса,все в черно,кубинки.
    Но,ако беше някакъв миризливец,абсурд да ме впечатли с визия.
    Важното е човекът да изглежда спретнат,чист и да си има чар (излъчване),майната им на стиловете.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Хаха, гледай Планета и се облечи така - ако не другаде, то поне на магистралата ще те приемат.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Тесни дънки, готини кецки и някакво потниче. По-официално, риза с деколте, елече над пъпа, впит панталон и нисък ток.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    По принцип се кефя адски много на "смъкнатите" момчета ,но за съжаление сегашния ми приятел не е от тях

ъ...прочети го още един два пъти и осъзнай колко грубо звучи.

Тка..аз харесвам пък лоши момчета x]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Чудя се между другото какво толкова ги кефи някои хора момиче с кецове?На мен това ми действа някак си... Е разбира се в лице ако е като Мегън Фокс, е**л съм ги в кецовете.

Според човек не се влювва в външния вид ... но иначе обичам хора които се обличат секси но в нормите без да стават курви така де аз съм момче и говоря за момичета
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    мразя гелосаните фешъни с розови тенисчици и дънки,по-тесни от моите
    обичам такива по-размъкнати,но пък и момчетата,които се обличат съвсем нормално пак ми харесват

ааа и обожавам момче със тениска и отгоре риза

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    мразя гелосаните фешъни с розови тенисчици и дънки,по-тесни от моите
    обичам такива по-размъкнати,но пък и момчетата,които се обличат съвсем нормално пак ми харесват

ааа и обожавам момче със тениска и отгоре риза
    точно така обичам да ходя и аз...много ме кефи

Re: какъв стил харесвате в противоположния пол?

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от fireball121
    ...може би има още 100тина подобни теми...но ми е много интересно ..
    Да има още доста .. а щом ти е било толкова интересно можеше да потърсиш ..

И все пак, за да не ми кажат пак, че недоволствам: Харесвам различните стилове .. зависи какво му отива на момчето .. единственото, което ми бърка в здравето са метълите, разни скинари и супер мазните фешъни!
    извинявай Hilary_ , но просто нямам особено много време...тренирам сериозно баскетбол, а и уча в една езикова гимназия (няма да й казвам името) където просто те скапват

Харесват ми и смъкнатите и метълите,пънкарите.Сиреч всеки един стил ми харесва,само да не е фешънския..отврат..започвам да се депресирам като видя момче фешън.По-слаби от мен изглеждат в тия тесни дънки...ужасно е просто...

Важно е и към самият стил да се подходи със стил...;]]]Така насляпо не мога да коментирам темата.Виждала съм от всичкии стилове и добре изглеждащи и не чак до там...Зависи!

Към момчетата: какво толкова ви харесват момичетата с кецове?Мен лично леко ме отблъскват, някак си изглеждат като мъжкарани.Ако пък е с лице на Мъген Фокс, няма й гледам краката де

Страшно се кефя на леко изсухлените дънки. Супер секси ... също и тениска с някакъв зарибяващ надпис
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

всеки е различен за всеки ХУБАВИЦАТА е различна а общо взето аз се кефя на стройни момичета високи ест че с тесни дънки но най би ме привлякло ако е умна може д се разговаря с нея и има средна обща култура а не е някъф ръб за да я уча на каквото и да било

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си