- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какъв стил харесвате в противоположния пол?
може би темата не е за тук...може би има още 100тина подобни теми...но ми е много интересно какъв тип облекло и каква визия харесвате в другите тийнеджъри...дали ви харесват тесните дънки и фешънските прически...или пък метълските тениски...или пък нашумялите напоследък сред тийновете марки за футболни хулигани (Fred Perry, Londsdale и т.н.)...или пък широките тениски и дънки...споделете какво ви харесва най-много...аз лично предпочитам стандартни дънки + стилна риза или тениска + гуменки или кецове
Тъмни дънки да не са прилепнали, но пък да не са и изсулени. Риза/ риза с пуловер. И едни кецове. Тази комбинация супер много ми харесва. Иначе стига стила да е сдържан, ще ми хареса.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами,за момче супер много ми харесва спортна риза.Такава малко по широчка и разкопчана до половината.Панталони от по-широките.Най-вече панталони,НЕ ДЪНКИ.Обувки?Амии,може би,скейтъри,а за зимата кубинки.И умирам за рокерски или метълски тениски.![]()
![]()
дънки+блузка+кецове![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Дънки които да й подчетават стегнатото дупе, блузка или ризка.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тесни дънчици за дупето и някоя блузка.![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
По принцип се кефя адски много на "смъкнатите" момчета,но за съжаление сегашния ми приятел не е от тях
![]()
Като цяло се кефя на спортния и спортно-елегантния начин на обличане
Ненавиждам момчетата с прилепнали дънкиНито пък елегантното и официално облекло (за това и мразя баловете ... навсякъде е пълно с готини момчета в костюми
![]()
е вярно,че на някои им отива ама повечето са ми смотани
)
А иначе моя най си го обичам,когато е с дънки и някаква черна блузкаТолкова възбуждащо ми действа,когато е облечен в черно,че ... Ммм ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Преимнал съм периода, в който хората се идентифицираха чрез стилове. И вие ще го преминете.
Да има още доста .. а щом ти е било толкова интересно можеше да потърсиш ..Първоначално написано от fireball121
И все пак, за да не ми кажат пак, че недоволствам: Харесвам различните стилове .. зависи какво му отива на момчето .. единственото, което ми бърка в здравето са метълите, разни скинари и супер мазните фешъни!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нямам определен стил,въпреки че имам известни предпочитания.
Примерно-приятелят ми е 'метъл'-дълга коса,все в черно,кубинки.
Но,ако беше някакъв миризливец,абсурд да ме впечатли с визия.
Важното е човекът да изглежда спретнат,чист и да си има чар (излъчване),майната им на стиловете.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Хаха, гледай Планета и се облечи така - ако не другаде, то поне на магистралата ще те приемат.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Тесни дънки, готини кецки и някакво потниче. По-официално, риза с деколте, елече над пъпа, впит панталон и нисък ток.
Първоначално написано от 3oPuTy
ъ...прочети го още един два пъти и осъзнай колко грубо звучи.
Тка..аз харесвам пък лоши момчета x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Чудя се между другото какво толкова ги кефи някои хора момиче с кецове?На мен това ми действа някак си... Е разбира се в лице ако е като Мегън Фокс, е**л съм ги в кецовете.
Според човек не се влювва в външния вид ... но иначе обичам хора които се обличат секси но в нормите без да стават курви така де аз съм момче и говоря за момичета![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
мразя гелосаните фешъни с розови тенисчици и дънки,по-тесни от моите![]()
обичам такива по-размъкнати,но пък и момчетата,които се обличат съвсем нормално пак ми харесват
ааа и обожавам момче със тениска и отгоре риза![]()
точно така обичам да ходя и аз...много ме кефиПървоначално написано от nymphadora
![]()
извинявай Hilary_ , но просто нямам особено много време...тренирам сериозно баскетбол, а и уча в една езикова гимназия (няма да й казвам името) където просто те скапватПървоначално написано от Hilary_
![]()
Харесват ми и смъкнатите и метълите,пънкарите.Сиреч всеки един стил ми харесва,само да не е фешънския..отврат..започвам да се депресирам като видя момче фешън.По-слаби от мен изглеждат в тия тесни дънки...ужасно е просто...
Важно е и към самият стил да се подходи със стил...;]]]Така насляпо не мога да коментирам темата.Виждала съм от всичкии стилове и добре изглеждащи и не чак до там...Зависи!
Към момчетата: какво толкова ви харесват момичетата с кецове?Мен лично леко ме отблъскват, някак си изглеждат като мъжкарани.Ако пък е с лице на Мъген Фокс, няма й гледам краката де![]()
Страшно се кефя на леко изсухлените дънки. Супер секси... също и тениска с някакъв зарибяващ надпис
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
всеки е различен за всеки ХУБАВИЦАТА е различна а общо взето аз се кефя на стройни момичета високи ест че с тесни дънки но най би ме привлякло ако е умна може д се разговаря с нея и има средна обща култура а не е някъф ръб за да я уча на каквото и да било