- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- просто бързах..
Сутринта си избръснах ръцете на сухо..просто бързах, сега са безкрайно червени и ме болят..предполагам повечето знаят за какво става въпрос. Не ми и за 1 път, но с лосион за тяла немога да си успокоя ръцете както по принцип нз на какво се дължи. Цял ден са така..
накрая, ще изляза навън в снега..![]()
Давайте съвети, че мнг ме болят..
)
крем Здраве
Humans need fantasy to be human.
БРЪСНЕШ си ръцете... ??Нали знаеш какъв е ефекта от бръсненето ???
+1Първоначално написано от BuBa33333
Как може а си бръснеш ръцете о.О
Иначе наистина крем Здраве би ти помогнал
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
+Първоначално написано от BuBa33333
![]()
Ами мажи ги с някакво кремче ддз![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Е вие пък к'во го изкарахте все едно си бръсне мустаците момичето ..
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
крема Здраве може би ше успокои болката малко поне
иначе и аз мисля, че не е много добре да ги бръснеш![]()
Просто аз
ше повърна
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Като толкова искате да си махате космите на ръцете,поне ги епилирайте бе,ше станете като горили![]()
И все пак както казаха крем Здраве...
Брях,брях
Ами крем здраве ще ти помогне, но пак ще ти е кофти...Аз по принцип с епилатор действам ама един единствен път ги обръснах щото много бързах и нямах никакво време и ми беше ужасно гадно, сарбеше ме...бе ужас и тогава се мазах със здраве и ми помогна...Но иначе те съветвам да действаш с епилатор, растат бавно ако го използваш често, уредяват....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз си обезкосмявам ръцете с епилатора.Първоначално написано от psych0
Като ги бръснеш и ако пораснат малко косъмчетата ще ти боде ръката, майна![]()
да бе верно.....Първоначално написано от breathless
ООО БОЖЕ БРЪСНЕШ СИ РЪЦЕТЕ......ЛЕЛЕ УЖАС!! ПРОСТО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ. КЪВ ЧОВЕК СИ?!![]()
![]()
чак пък толкова![]()
Крем Здраве
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
мажи ги редовно със крем Здраве и то обилно .. друг път не прави тази грешка![]()
И като ги бръсне какво??Егати хората.
Иначе по темата препоръчвам ти да направиш следващият път так - обръсни ги не на сухо този път и когато са излезнали съвсем малки ги махни с епилатора.Първият път е леко гадно, но не много, защото са къси след бръсненето.И от там на татък само ги епилирай![]()
ПС - И аз 2-3 пъти си ги бръснах, защото ме мързеше и сега си ги оставих и нито са повече от преди, нито по-тъмни, нито по-гъсти, нито по-остри.Какво толкова я плашите не ми е ясно![]()
нормално е да е червено.... горният слой на епидермиса е олющен в слаба степен.... ама 1 си е безразсъдно да пипашш с бръснач на сухо и второ...защо ръцете?кола маска?
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
мхм..Първоначално написано от MakeMeLaugh
извинявай за въпроса..ама ти добре ли си?! по-добре ходи на кола маска както казаха ще започнат да ти боцкат ръцете...![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Не че нещо, но защо си ги бръснеш?По-добре ще е или да ги епилираш, или да ходиш/да си правиш кола маска, според мен.....
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Ти не си добре,ама кво се очудвам имам една приятелка и тя така с бръснача ги маха,поне сега е почнала да ги маха с кола маскатва е луда работа според мене чак пък толкова издребняване
![]()
![]()
![]()
на мен така ми се е случвало, на краката. Трябваше да използваш пяна...много е гадно после,![]()
слагай някакво по мазно кремче за ръце, крем здравето не помага много много. ако трябва отиди до аптеката и си купи крем за чувствителна кожа.
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Добре бе хора не мога да разбера..., тя не ви пита дали да си ги бръсне и както да прави с тях нали.,?! В крайна сметка както си е решила така да го кара...,.! Аз обикновено ходя на кола маска ама като нямам време се случва и аз с бръснача да ги махна..,!
По темата: От опит... Крем 'Здраве' или тоя за децата ... как беше 'Бочко' .., аз лично тях използвам.., успокояват и минава много бързо : ))
![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Споко до 1 ден ще ти минат като ги мажеш
Аз така на състезание по плуване много бърза и по краката със самобръсначката храс-храс и просто съм натискала изглежда доста и затва ми се е махна горният слой кожа и са се зачервили и беше болезнено ..
Running is my drug and I am overdosed ..