Здравейте! Срещнах 1 момиче, което може би харесвам най-много от всички др.-към които съм имал чувства. Казах и какво изпитвам към нея и тя една такава, хем иска да ми каже, че не съм и безразл. Но вчера я накарах да си каже истината и ми сподели: че ме харесва много, като личност, но не намира смисъл в нещата, в които аз влагам... Страшно ми е кофти сега. От една страна знам, че трябва да я оставя намира, а от др. не ми се иска... някой да е изпад. в същата ситуация и трябва ли да се бори човек?
тц .. оф какво е имала на предвид с това, че не намира смисъл в нещата, в които ти влагаш?Защо не я попита, за да разбереш дали е просто тъп начин да се измъкне или е нещо, което може да се поправи .. ?
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не мога да разбера това което ти е казала, какво е имала в предвид ? Според мен наи-добре поговорете и не се отказваи толкова лесно![]()
Няма да се откажа лесно, ми имаше предвит, че нещата поне от нейна страна не са така-както при мене.Но това ми го каза след дълга молба от мене- да ми каже нещо по тази тема. Все пак с нея се виждаме всеки ден, може да се каже, че по цял ден сме заедно... и ще му мисляПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
ние момичетата сме нещо страшно,а![]()
от това,което прочетох,достигнах до 2 извода-че и тя не знае какво иска и че е по-добе да я оставиш да се осъзнае
Така и ще направя, ще я оставя малко и после ще и се обадя,... че сте страшно нещо е така. Щото отначало- някаква такава, като излизахме наляво-надясно и после ме пита ти да не се разоч. нещо и тем подобни, и после...Първоначално написано от nymphadora
![]()
Туй жената не е като човека.
Сега опитал си се, не е станало както трябва. Остави я, карай си живота, и ако го краш добре, тя ще съжалява някой ден.
^Опитал се е,кво му пречи да опитва като се старае да не е досаден.
Може пък директността ти да я е стреснала първоначално.
Бате винаги трябва да се бориш за това което искаш... Било то момиче или каквото и да е друго![]()
Яко си нагазил в калта брат... Момичето е най-малкия ти проблем. Спри се за момент и се вгледай в себе си. Там има бая много дъски за дялане.Първоначално написано от hitriq
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
и тя нз,какво иска
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
значи че мозък имаш но явно с действия показваш друго
поговорете пак и не се отказвай при положение,че има чуства към теб, пък "нешата които влагаш" може би могат да се поправят![]()
![]()
Аз съм в същата ситуация .. кво им става на тия?![]()
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!