.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: съвет

съвет

Здравейте! Срещнах 1 момиче, което може би харесвам най-много от всички др.-към които съм имал чувства. Казах и какво изпитвам към нея и тя една такава, хем иска да ми каже, че не съм и безразл. Но вчера я накарах да си каже истината и ми сподели: че ме харесва много, като личност, но не намира смисъл в нещата, в които аз влагам... Страшно ми е кофти сега. От една страна знам, че трябва да я оставя намира, а от др. не ми се иска... някой да е изпад. в същата ситуация и трябва ли да се бори човек?

Мега фен Аватара на Hilary_
    тц .. оф какво е имала на предвид с това, че не намира смисъл в нещата, в които ти влагаш? Защо не я попита, за да разбереш дали е просто тъп начин да се измъкне или е нещо, което може да се поправи .. ?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    не мога да разбера това което ти е казала, какво е имала в предвид ? Според мен наи-добре поговорете и не се отказваи толкова лесно

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    не мога да разбера това което ти е казала, какво е имала в предвид ? Според мен наи-добре поговорете и не се отказваи толкова лесно
    Няма да се откажа лесно, ми имаше предвит, че нещата поне от нейна страна не са така-както при мене.Но това ми го каза след дълга молба от мене- да ми каже нещо по тази тема. Все пак с нея се виждаме всеки ден, може да се каже, че по цял ден сме заедно... и ще му мисля

Супер фен Аватара на nymphadora
    ние момичетата сме нещо страшно,а

от това,което прочетох,достигнах до 2 извода-че и тя не знае какво иска и че е по-добе да я оставиш да се осъзнае

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    ние момичетата сме нещо страшно,а

от това,което прочетох,достигнах до 2 извода-че и тя не знае какво иска и че е по-добе да я оставиш да се осъзнае
    Така и ще направя, ще я оставя малко и после ще и се обадя,... че сте страшно нещо е така. Щото отначало- някаква такава, като излизахме наляво-надясно и после ме пита ти да не се разоч. нещо и тем подобни, и после...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Туй жената не е като човека.

Сега опитал си се, не е станало както трябва. Остави я, карай си живота, и ако го краш добре, тя ще съжалява някой ден.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ^Опитал се е,кво му пречи да опитва като се старае да не е досаден.
    Може пък директността ти да я е стреснала първоначално.

Супер фен
    Бате винаги трябва да се бориш за това което искаш... Било то момиче или каквото и да е друго

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от hitriq
    Няма да се откажа лесно, ми имаше предвит, че нещата поне от нейна страна не са така-както при мене.Но това ми го каза след дълга молба от мене- да ми каже нещо по тази тема. Все пак с нея се виждаме всеки ден, може да се каже, че по цял ден сме заедно... и ще му мисля
    Яко си нагазил в калта брат... Момичето е най-малкия ти проблем. Спри се за момент и се вгледай в себе си. Там има бая много дъски за дялане.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и тя нз,какво иска
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

значи че мозък имаш но явно с действия показваш друго

поговорете пак и не се отказвай при положение,че има чуства към теб, пък "нешата които влагаш" може би могат да се поправят

Град
    Враца
    Аз съм в същата ситуация .. кво им става на тия?
    По-добре як и тъп, отколкото само тъп!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си