- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Него или Нея ... :@
здрашейте .. харесала съм си едно момче .. позаншаме се от скоро .. ам анапрашо се влубих ш него ... проблема е , че и тои има чушстша към мен , обаче моч причтелка същоо гоо харесваа... :@:@ моля ши кажете ми какво да направяя :@:@:@:@![]()
![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Тройка.
моля да ме извините за гресхките , ама ми е преебана клашиатурата
inna - fall .mp3 (musiicc)
ако ти е много добра приятелка си помисли дали си заслужаваАко мислиш 4е ще си щастлива стова мом4е не вижда защо да не си с него
![]()
Ако й обясниш как стоят нещата и ако ти се пише добра приятелка, ще те разбере.
Ама гадно за нея.
The blood that binds us ..till death unites us
аз бих постапил така- колкото и да харесвовам някого ,не бих го отнел' от най добрия си приятел,макар ти да не го отнемаш тъй като и те не са гаджета,но истинското преятелство е ппо скапо
Купи си нова клавиатура ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Избери него ! Винаги момче застава между приятелки и така ще бъде... та не пропускай да бъдеш щастлива.
Хмм...Сп0ред мен с гаджет0 все няк0га ще се скарате и ще скъсате..А е д0бре к0гат0 т0ва стане да има няк0и д0 теб, к0йто да те утеши! Н0 щ0м и тя г0 харесва, е възм0жн0 да ти се разсърди и 0ставаш хем без гадже, хем без приятелка..т0ва к0ето искам да кажа е, че приятелств0т0 ви ще е мн0г0 по трайн0 0т увлечениет0 ви към т0ва м0мче![]()
Иии..все пак е възм0жн0 да греша и м0мчет0 наистина да си заслужава. И ак0 все пак решиш да тръгнеш с нег0, п0-д0бре не крий 0т нея, защ0т0 тя все няк0га ще разбере и ще се п0чувства измамена, не защ0т0 си с нег0, а защ0т0 не си и казала.
като чета и оставам с впечатлението, че са ти вадили зъб.Първоначално написано от princess85
заради ш-тата е![]()
hating you makes me all warm inside : )
Истинско женско приятелство няма - дори и да бъде преглътната злобата, моменти като тези разклащат взаимоотношенията.Вие сте пример.
Шансът той да се окаже твоят принц е почти 0%.Освен, че с това момче се познавате отскоро, демек не си имала възможността да видиш на 100% що за човек е, отбележи и факта, че на нашата възраст истинската любов е много, много, много рядко явление, случващо се на единици.Вероятно ще се окаже просто авантюра.
Замисли се - заслужава ли си да се скараш с приятелката си заради една авантюра?![]()
Добре е да го опознаеш истински, дълбоко.Ако след това все още искаш да си с него и имаш сериозни чувства, не просто "харесване", то поговори с нея и си изяснете нещата.
all day... all night... what the fuck?!
Най-добре поговорете двете и се разберете. Ако ти е наистина добра приятелка ще те разбере. А за това както казаха някои - гаджето е до време, а приятелите са за винаги, не във всички случаи е такаТа за най-добре поговорете и решете дали някоя от двете ще е с него и коя.
Лаптоп с Виста, затва са й грешките.
По проблема: Ако двамата имате чувства един към друг, какъв е проблема? Приятелката би трябвало да разбере. Виж, ако имат връзка...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ти сама незнаеш колко си права ..Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Барай меча му.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
най-добрата ми фр е в такава ситуация.Запази момчето ;]]
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
абее секи си се спасява както може.. няма човек който никога не е страдалама ако ти е бфф дет се вика поговори с нея.. ако тя ти е достатъчно добра фр ще те остави да бъдеш щастлива
![]()
Имаш ли това момиче за приятелка? За човек, на когото можеш да разчиташ? Ако е така, остави момчето..мъжете са нещо преходно, винаги ще се намери друг, но виж истинските хора са по-малко и трябва да държиш на тях. А и знаеш ли колко е гадно някоя да ти отнеме момчето.. Кофти е, и то много! Вярно, той избира теб, но твоята приятелка няма да може да те разбере, сигурна съм. Дори и да ти каже, че няма проблем, отношението й ще се промени..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
не прави нищо прибързано, опознай малко повече момчето. трябва да си сигурна, че имаш чувства към него. след това поговори с приятелката ти. ако държи на теб и е благородна, ще те разбере. няма да е очарована, но така се получава. виж ако не е такава добричка и разбрана, може да стане фал...
но пък ако това момче харесва нея? би ли се отказала доброволно от него и би ли се радвала за нея? ако искаш да опиташ с момчета, трябва и ти да си способна да направиш това за нея, в случай, че той предпочете нея и ти държиш на приятелството ви.
според мен сте в ситуация, която ще покаже дали приятелството ви е инстинско и какви хора сте в действителност. пък и нали сте най-добри приятелки. значи трябва да можете да си споделяте дори и такива неща.
REGGAE BOOM <3
Като го харесваш, говори с нея.. Не е ли важно и ти да си щастлива, а щом момчето харесва теб, а не нея, значи нямат голям шанс заедно.. шхвашаш..![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
..казват ти да избереш приятлката си,защото все някога ще скъсаш с момчето ако тръгнете ... не ги слушай .. нито една връзка е вечна и не винаги приятелите са истински,но това си го знаеш ти най-добре защото я познаваш .. ами според мен я попитай нещо от сорта "какво би направила ако ти и някоя твоя приятелка харесвате едно и също момче" или нещо такова,но без да се усети ест ... ако ти каже,че тя би го отнела от приятелката си уж дето го харесва - просто няма какво да се колебаеш - вземаш момчето ... но ако не би го отнела от приятелката си,ще е хубаво и ти да се въздържиш![]()
![]()