- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дай те мнение
Срам ме е да се съблека пред гаджето си а ходим от 5 месеца :( :( :( срам ме е от тялото ми имам малки гарди а незнам дали къто ме види гола няма да иска да ме изостави :( :( :( :( :( :oops: :oops: :oops: :oops: :smt051 :smt051 :smt051
Ако те обича, ще те приеме каквато си, не всички момчета обичат големи гърди. Просто се отпусни и бъди себе си.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
По-важно е да се разбирате с гаджето ти и да си пасвате като характер.Това че имаш малки гърди не би следвало да те притеснява.....![]()
Той ако те обича "истински" - няма да обърне внимание на гърдите..Или изобщо на нещо..Той би трябвало да те обича такава,каквато си.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
изобщо не се притеснявай както казаха по-нагоре не всички мъже обичат големи гърди
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
++Първоначално написано от SmilezZz
Дрън-дрън
Бе не се притеснявай, въобще няма да обърне внимание, или пък ако обърне, ще му стане странно, но ще му мине за минутине трябва да те е срам от тялото ти, като те види ще светне, защото 5 месеца все пак не са малко
![]()
:P
vsichkii, osven men, sa tupii !
ела си покажи гардите на мен и аз ще ти кажа дали ще те изостави![]()
базикам се ... ако те обича няма да те остави ..
![]()
skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg
Щом е с теб значи те харесва такава каквато си.. не се притеснявай... действай смело![]()