- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да живееш в красива лъжа или в грочивата реалност?
Много трудно ми беше да избера,в реалността никак не ми е добре..Но все пак избрах нея. Иначе съм от Матрицата..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
+1Първоначално написано от Hilary_
Абсолютно, напълно съм съгласна. И аз така винаги съм питала за разни неща, които не искам да знам. После ми отговарят и ми става тъпо.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
И като започнете с тия крайностиии... да бъдеш лъган, да бъдеш мамен...Преувеличавате. Ами не всичко е черно и бяло. Понякога просто става въпрос за разни дребни истини, които по никакъв начин не засягат живота и отношенията ви като цяло, но като ги разберете се сдухвате и правите от мухата слон. Точен е примера на MoOnLiGhT_ShAdOw, на Влади, както и много други подобни. Далеч не е нужно да става дума за някакви катаклизми от типа на той да е женен или да има СПИН, примерно.
По-добре ужас със край отколкото ужас без край
Повечето хора предпочитат да живеят в илюзии
Аз май ги миксирам нещата, но бих предпочел да е в сурова реалност. Просто защото илюзиите са до един момент, и ако си се захаросал и отдалечил от истинските събития падането просто ще те срине.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Падането така или иначе ще те срине, поне ако има малък розов нюанс може да го омекоти.Първоначално написано от ScionOfStorm
Лично за себе си предпочитам да не ми се казва истината директно. Аз така или иначе ще го разбера, предпочитам да ми се даде време сама да го осъзная било то и с 'жокери' от другата страна, сааамо да не е "джаста-праста".
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Истината боли, но и лъжата не лекува ..
Колкото повече се залъгваш, че си щастлив толкова повече ще боли истината после..
^^Зависи, да ти кажа мен розовите нюанси досега не са ме омекотявали, а напротив...
Да не говорим за случаи, в които се оказват розови само в твоето съзнание. :р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Под "розови нюанси" имах предвид времето, което ще ти помогне да приемеш по по-лесен начин 'края'. Затова и казах, че предпочитам да ми се подскаже предварително постепенно, отколкото всичко от раз. Ако разбереш нещо, което може да те нарани, неочаквано, ще бъде много по-болезнено и по-трудно ще се възстановиш.Първоначално написано от ScionOfStorm
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Аааа, в такъв смисъл си имала предвид.
Е, в такъв случай съм съгласен с теб, макар че хората рядко ти правят такава услуга...
^^ това зависи от хората, пред които се разкриваш, и които допускаш до себе си.
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Абе пак зависи, нали знаеш. Хората малко или много претърпяваме промени - влагам съм много усилия в хора, които са били прекрасни, но за година и нещо са се променяли и са нямали нищо общо с това, което са били преди. И са правили нещата ми ад, нещо ужасно неочаквано.
Май малко цъкаме встрани от темата.. ама ще ни се прости. :Р
Хубава тема.Предпочитам истината.Но без да искам гласувах за точно обратното![]()
По-скоро беше "По-добре края да е ужасен,отколкото ужасът да няма край!"Първоначално написано от ceballos1990
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Болезнена истина е по-добре от другото,защото наскоро живях точno в неведение и страшно бях наранена и то от човек,на който държах и после,като разбрах истината се отказах напълно от този човек,който доскоро наричах най-добър приятел и не само-той беше или поне мислех,че е човека,който ме разбира,но .....даже си мислех,че може би го харесвам,като нещо пове4е,но като разбрах иситната-намразих го![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
предпочитам да знам истината и да ме боли, отколкото да ме лъжат и да живея в илюзии и в един момент всичко да се срине под краката ми![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
+1Първоначално написано от ScarletBite
Трагедията е пълна...
Истински щастлива съм била точно в такъв момент ! ...
И цялото това щастие не струва,колкото разочарованието,което изпитах когато приказката свърши !
Понякога просто ни се иска да забравим за реалността и да се пренесем в един различен и много по-добър свят. Ама е по-добре да си живеем в реалността.. иначе няма интрига![]()
По-добре истината,иначе става по-зле.Казвам го от личен опит