- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се научиш да флиртуваш :)
Понеже много време четох само този форум и доста такива теми намерих, реших да се включа най-сетне и да ви напиша за нещо, на което ходих аз.
Кръжок за свалки![]()
![]()
Е не се казваше точно така де, но беше за такова нещо - да си упражняваш уменията за свалки
![]()
Беше много яко. Аз понеже като застана пред момиче, което харесвам и яко спичам и не знам какво да говоря. После ми идват 1000 неща, които съм можел да кажа, но....
И намерих в нет-а за такова нещо - в сладур майи реших да отида и беше много забавно - такъв срам и смях падаше като се опитвахме да се запознаваме и там ни дават някакви техники за флирт и какво като направиш, какво означава и езика на тялото как да се тълкува и така.
Та, ако някой има проблеми с "противоположния пол" и иска да го реши - да ми пише на лична, да не спамя тук.
Похвалих се - както има една обява "Мъж с прекрасен външен вид, страхотна работа, вила на морето и 2 мерцедеса в гаржа, умен, интелигентен, много богат - нищо не търся, нищо не предлагам, ей така да се похваля![]()
![]()
![]()
Сметни,колко тряя си изпаднал![]()
Брях,брях
пич ако ти тряяше да ни даваш съвети по добре никога да нямам гадже ти ш си бахти задръстения на кръжок по свалянеПървоначално написано от Zarity
![]()
![]()
![]()
пич ти си се научил една вчера надали още си го използвал а почна да учиш другите .....
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Да ти имам хваленето ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и си вярваш 4е някои може да те нау4и как да се държиш![]()
Е много по-яко е да киснеш в некъв форум и питаш други пубертети какво да правиш и те да ти говорат глупости.
Верно - много е тъпо като имаш проблем да питаш - по-хубаво е да се оплакваш и да си траеш от срам да не ти се подиграват![]()
![]()
Нека ми е злеАз се забавлявах яко и не ме е срам, че съм имал нужда от друг подход и помощ.
Не много ясно - ти се раждаш научен и никога не се променяшПървоначално написано от ivcheto0o
И ако нещо не ти харесва или не знаеш какво да правиш - се самоубиваш, щото другото е срамно
Всеки си намира свой начин да се пребори със срамаза първи път чувам за такъв кръжок, ама си представям какво ще е там.. някой да ти казва какво да говориш и как да се държиш... То не ти ли идва от вътре няма как да стане
![]()
Идиотщина. Не да излезеш навън и да си кажеш очи в очи каквото мислиш....
Много е хубаво да споделиш опита си и да предложиш съвет =D> Но кражок по флиртовеКак звучи само
![]()
![]()
![]()
Ами на мен не ми идваше нищо като застана пред момиче КОЕТО ХАРЕСВАМ.
Не бе човек, никой не ти казва какво да казваш и правиш - това не е оркестър да дирижираш.
Като сваляш някое момиче на живо и като те отреже - не знаеш кво не и е харесло. Там ми беше забавно като разигавахме сценки - тя седи са, на някаква маса и аз трябва да отида и какво бих и казал - после като направя нещо - тя самата мацка дето е там също и ми казва "ей тва много ме подразни, ей това като го направи ми хареса" и ти дава мнение бе, никой не ти говори наизуст там кво трябва и кво не.
То идеята е ти да си го откриеш кво те запушва и що толкова те е срам и като го направиш няколко пъти като знаеш, че и да сбъркаш - кво от това и така..
А и аз нямам проблем с това някой да знае повече и да ме научикво толкова "няма ми казваш кво да праа" - що да не ми каже? Така сме се смяли на нашите си работи и всеки като го прави и другите гледат и стават много яки грешки, лафове - ставате си близки..сеш се.
Тука сте яко затворени бе за форум "аз знам и никой няма да ми каже кво да правя" ЩО?
Така... Не ми харесва тази идея за кръжок, но момчето е право, че някой като попита нещо по тази тема и всички му казват "прави каквото чувстваш". Има някои моменти, в които наистина искаш да знаеш как действията ти изглеждат отстрани и имаш нужда, а всички ти казват, абе бъди себе си, или ти се присмиват, разбира се. Което е още по-голямата глупост, защото принципно този сайт е направен за да си помагаме, а не да влошаваме проблема. Не разбирам, тук ли е мястото да покажете колко сте велики? Упреквам ви, да! Усетете се каква е целта на форума. Просто бъдете по-толерантни към хората. Съответно и към себе си, защото се показвате простаци, когато само нареждате хората с проблеми. Сякаш вие си нямате ваши...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Една ОГРОМНА грешка. Това, което не се е харесало на момичето може да се хареса на друго и обратното, затова е СТРОГО индивидуално. Освен ако не праиш някви простотии, които никое момиче няма да хареса.Първоначално написано от pumukyl
Ма няма лошо да не ви хареса - важното е, че на мен ми хареса![]()
![]()
Всеки си има мнение..
Колко ти платиха ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И всеки го изразява, няма лошо.Първоначално написано от pumukyl
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
1000лв на час![]()
![]()
Мен ме кефи да флиртувам без реално да флиртувам.
сложно е, но аз го владея.
Това си е вродено неможеш да го научиш![]()
Я кажи по-подробно за този кръжок. Имам проблеми със свалкитеКолко годишни ходят там. Въпроса ми пълнолетни ли са
Кой град, искам да се вкюча във вашата сбирщина и да ме научат как се флиртува.
Я ме свържи с тия хора, не знаех, че толкова лек спам се заплаща така добреПървоначално написано от pumukyl
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick