.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Да се научиш да флиртуваш :)

Понеже много време четох само този форум и доста такива теми намерих, реших да се включа най-сетне и да ви напиша за нещо, на което ходих аз.
    Кръжок за свалки Е не се казваше точно така де, но беше за такова нещо - да си упражняваш уменията за свалки
    Беше много яко. Аз понеже като застана пред момиче, което харесвам и яко спичам и не знам какво да говоря. После ми идват 1000 неща, които съм можел да кажа, но....
    И намерих в нет-а за такова нещо - в сладур май и реших да отида и беше много забавно - такъв срам и смях падаше като се опитвахме да се запознаваме и там ни дават някакви техники за флирт и какво като направиш, какво означава и езика на тялото как да се тълкува и така.

Та, ако някой има проблеми с "противоположния пол" и иска да го реши - да ми пише на лична, да не спамя тук.

Похвалих се - както има една обява "Мъж с прекрасен външен вид, страхотна работа, вила на морето и 2 мерцедеса в гаржа, умен, интелигентен, много богат - нищо не търся, нищо не предлагам, ей така да се похваля

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Сметни,колко тряя си изпаднал
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity

Сметни,колко тряя си изпаднал
    пич ако ти тряяше да ни даваш съвети по добре никога да нямам гадже ти ш си бахти задръстения на кръжок по сваляне пич ти си се научил една вчера надали още си го използвал а почна да учиш другите .....
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Да ти имам хваленето ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и си вярваш 4е някои може да те нау4и как да се държиш

Е много по-яко е да киснеш в некъв форум и питаш други пубертети какво да правиш и те да ти говорат глупости.
    Верно - много е тъпо като имаш проблем да питаш - по-хубаво е да се оплакваш и да си траеш от срам да не ти се подиграват

Нека ми е зле Аз се забавлявах яко и не ме е срам, че съм имал нужда от друг подход и помощ.

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    и си вярваш 4е някои може да те нау4и как да се държиш
    Не много ясно - ти се раждаш научен и никога не се променяш И ако нещо не ти харесва или не знаеш какво да правиш - се самоубиваш, щото другото е срамно

Всеки си намира свой начин да се пребори със срама за първи път чувам за такъв кръжок, ама си представям какво ще е там.. някой да ти казва какво да говориш и как да се държиш... То не ти ли идва от вътре няма как да стане

Идиотщина. Не да излезеш навън и да си кажеш очи в очи каквото мислиш....

Град
    Улицата
    Много е хубаво да споделиш опита си и да предложиш съвет =D> Но кражок по флиртове Как звучи само

Ами на мен не ми идваше нищо като застана пред момиче КОЕТО ХАРЕСВАМ.

Не бе човек, никой не ти казва какво да казваш и правиш - това не е оркестър да дирижираш.
    Като сваляш някое момиче на живо и като те отреже - не знаеш кво не и е харесло. Там ми беше забавно като разигавахме сценки - тя седи са, на някаква маса и аз трябва да отида и какво бих и казал - после като направя нещо - тя самата мацка дето е там също и ми казва "ей тва много ме подразни, ей това като го направи ми хареса" и ти дава мнение бе, никой не ти говори наизуст там кво трябва и кво не.
    То идеята е ти да си го откриеш кво те запушва и що толкова те е срам и като го направиш няколко пъти като знаеш, че и да сбъркаш - кво от това и така..
    А и аз нямам проблем с това някой да знае повече и да ме научи кво толкова "няма ми казваш кво да праа" - що да не ми каже? Така сме се смяли на нашите си работи и всеки като го прави и другите гледат и стават много яки грешки, лафове - ставате си близки..сеш се.

Тука сте яко затворени бе за форум "аз знам и никой няма да ми каже кво да правя" ЩО?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Така... Не ми харесва тази идея за кръжок, но момчето е право, че някой като попита нещо по тази тема и всички му казват "прави каквото чувстваш". Има някои моменти, в които наистина искаш да знаеш как действията ти изглеждат отстрани и имаш нужда, а всички ти казват, абе бъди себе си, или ти се присмиват, разбира се. Което е още по-голямата глупост, защото принципно този сайт е направен за да си помагаме, а не да влошаваме проблема. Не разбирам, тук ли е мястото да покажете колко сте велики? Упреквам ви, да! Усетете се каква е целта на форума. Просто бъдете по-толерантни към хората. Съответно и към себе си, защото се показвате простаци, когато само нареждате хората с проблеми. Сякаш вие си нямате ваши...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от pumukyl
    Ами на мен не ми идваше нищо като застана пред момиче КОЕТО ХАРЕСВАМ.

Не бе човек, никой не ти казва какво да казваш и правиш - това не е оркестър да дирижираш.
    Като сваляш някое момиче на живо и като те отреже - не знаеш кво не и е харесло. Там ми беше забавно като разигавахме сценки - тя седи са, на някаква маса и аз трябва да отида и какво бих и казал - после като направя нещо - тя самата мацка дето е там също и ми казва "ей тва много ме подразни, ей това като го направи ми хареса" и ти дава мнение бе, никой не ти говори наизуст там кво трябва и кво не.
    То идеята е ти да си го откриеш кво те запушва и що толкова те е срам и като го направиш няколко пъти като знаеш, че и да сбъркаш - кво от това и така..
    А и аз нямам проблем с това някой да знае повече и да ме научи кво толкова "няма ми казваш кво да праа" - що да не ми каже? Така сме се смяли на нашите си работи и всеки като го прави и другите гледат и стават много яки грешки, лафове - ставате си близки..сеш се.

Тука сте яко затворени бе за форум "аз знам и никой няма да ми каже кво да правя" ЩО?
    Една ОГРОМНА грешка. Това, което не се е харесало на момичето може да се хареса на друго и обратното, затова е СТРОГО индивидуално. Освен ако не праиш някви простотии, които никое момиче няма да хареса.

Ма няма лошо да не ви хареса - важното е, че на мен ми хареса

Всеки си има мнение..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Колко ти платиха ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ма няма лошо да не ви хареса - важното е, че на мен ми хареса

Всеки си има мнение..
    И всеки го изразява, няма лошо.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

1000лв на час

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Мен ме кефи да флиртувам без реално да флиртувам.

сложно е, но аз го владея.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Това си е вродено неможеш да го научиш

eRepublik Не искаме и в онлайн игра турци да ни мачкат !!!

Я кажи по-подробно за този кръжок. Имам проблеми със свалките Колко годишни ходят там. Въпроса ми пълнолетни ли са Кой град, искам да се вкюча във вашата сбирщина и да ме научат как се флиртува.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    1000лв на час
    Я ме свържи с тия хора, не знаех, че толкова лек спам се заплаща така добре
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си