Понеже много време четох само този форум и доста такива теми намерих, реших да се включа най-сетне и да ви напиша за нещо, на което ходих аз.
Кръжок за свалки Е не се казваше точно така де, но беше за такова нещо - да си упражняваш уменията за свалки
Беше много яко. Аз понеже като застана пред момиче, което харесвам и яко спичам и не знам какво да говоря. После ми идват 1000 неща, които съм можел да кажа, но....
И намерих в нет-а за такова нещо - в сладур май и реших да отида и беше много забавно - такъв срам и смях падаше като се опитвахме да се запознаваме и там ни дават някакви техники за флирт и какво като направиш, какво означава и езика на тялото как да се тълкува и така.

Та, ако някой има проблеми с "противоположния пол" и иска да го реши - да ми пише на лична, да не спамя тук.

Похвалих се - както има една обява "Мъж с прекрасен външен вид, страхотна работа, вила на морето и 2 мерцедеса в гаржа, умен, интелигентен, много богат - нищо не търся, нищо не предлагам, ей така да се похваля