Цитирай Първоначално написано от pumukyl
Ами на мен не ми идваше нищо като застана пред момиче КОЕТО ХАРЕСВАМ.

Не бе човек, никой не ти казва какво да казваш и правиш - това не е оркестър да дирижираш.
Като сваляш някое момиче на живо и като те отреже - не знаеш кво не и е харесло. Там ми беше забавно като разигавахме сценки - тя седи са, на някаква маса и аз трябва да отида и какво бих и казал - после като направя нещо - тя самата мацка дето е там също и ми казва "ей тва много ме подразни, ей това като го направи ми хареса" и ти дава мнение бе, никой не ти говори наизуст там кво трябва и кво не.
То идеята е ти да си го откриеш кво те запушва и що толкова те е срам и като го направиш няколко пъти като знаеш, че и да сбъркаш - кво от това и така..
А и аз нямам проблем с това някой да знае повече и да ме научи кво толкова "няма ми казваш кво да праа" - що да не ми каже? Така сме се смяли на нашите си работи и всеки като го прави и другите гледат и стават много яки грешки, лафове - ставате си близки..сеш се.

Тука сте яко затворени бе за форум "аз знам и никой няма да ми каже кво да правя" ЩО?
Една ОГРОМНА грешка. Това, което не се е харесало на момичето може да се хареса на друго и обратното, затова е СТРОГО индивидуално. Освен ако не праиш някви простотии, които никое момиче няма да хареса.