.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Китки

Супер фен Аватара на someonerandom

Китки

Като цяло ръцете ми са добре,успял съм да развия мускули и т.н,обаче....китките.Просто са много тънки и не ми харесват ( ) .Има ли някакъв начин да се направят по-масивни,чрез някакви упражнения,витамини или нещо такова(химиите предпочитам да ги избегна).И да се развият мускулите на това място по някакъв начин
    П.С:на 15 съм ако има значение

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Град
    Враца
    ГЕН
    По-добре як и тъп, отколкото само тъп!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Не е смешно
    А то ясно че е заради ген и няма да станат супер масивни,освен ако не им скимне изведнъж,както стана с височината,обаче поне малкло да им помогна не може ли?

Супер фен
    колко е обиколката им?

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от p17bull95
    ГЕН
    Сочно-Точно

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от p17bull95
    ГЕН
    Мхм

И мускули да качваш, точно в онази част баш няма да се получи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

да бре то си е до ген на някои хора с дълги ръце предимно китките им са тесни което е обратно при хората с къси ръце. но кат тренираш предмишницата ще заякна

Повече от фен Аватара на brusa
    Цитирай Първоначално написано от Kewl
    да бре то си е до ген на някои хора с дълги ръце предимно китките им са тесни което е обратно при хората с къси ръце. но кат тренираш предмишницата ще заякна
    mda ako ne trenisrash premishnica nqma da stane savetvam da zapochnesh imache ot chikii nqma da stane (v kraga na shegata)
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

мусколите на предмишницата не стигат до такава степен до китките, по китките почти няма мусколи, щом си още на 15 значи че китката ти още не се е превърнала в кост до край, така че има още да се развива тренирай си пък каквото гена ти покаче
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Тренирай си здраво и не мисли китките. Принципно има нещо като жили на китките и единствено можеш да ги направиш по-здрави, но за размер не знам дали се отнася. С времето би трябвало да ти станат по-големи, но единствения начин да ги направиш по-големи е да качиш някой друг кг, но тогава не се знае дали ще качиш само там или въобще ще качиш ли там и т.н.

Град
    In Basic Input Output System
    Здравей! СресаН ти казва, че е по-добре китките да са здрави и да нямаш болежки. Ако желаеш по масивни ръце, прави бицепсово сгъване с прав лост! СресаН те съветва, че по този начин ще промениш изцяло визията на ръцете!
    Умея да греша.

ако вземеш да тренираш китки може да получиш контузия и ще стане по лошо най добре да си тренираш норма с времето ще заякнат

ако вземеш да тренираш китки може да получиш контузия и ще стане по лошо най добре да си тренираш нормално с времето ще заякнат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си