- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най - добрата кола за българските пътища според вас
ваз
Hummer H1, с ролбари от всички страни и да бутам некадърниците по пътищата.
http://newworldodor.files.wordpress....allpaper-3.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...r_H1_mud_1.jpg
Залагам на Пасат 4-ка.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
WV Пасат 4 или Венто.
Японски или немски коли произведени 96-98 година, преди да навлезе масово правенето на повечето части от пластмаса.
Аз лично за себе си в момента бих избрал ауди 100 (а6) от 97-98 година. Сравнително голяма е, но а4 ми е тясно малко, а не съм фен на японските, въпреки, че са по-здрави.
Това като цена за покупка и цялостна поддръжка.
Grumpy old madman
Мустанг![]()
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
Може би нещо такова
![]()
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
тоя мустанг знаеш ли колко гори?Първоначално написано от ANEw
и ква е флегма!?
С такова не ми тряа книжка xD...Първоначално написано от Just_say_no
е остави момичето да покаже "колко е яка и колко разбира от коли" беее...Първоначално написано от Nakadah
трабант или москвич
по джоба на българина са и няма да те е яд като го разбиваш по дупките![]()
Полезни сте като комари.
+1Първоначално написано от Hysteric_Bitch
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Нещо немско или японско, както казаха по- нагоре.
Лада фор лайф.![]()
то не стига че е скъпо, ма е автоматик(НАПРАВО УБИЕЦ НА БЕНЗИН И НА ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ) та даже и харчи по 30 на 100 на магистралата, я си представи като в град София дали няма стигне 100-150 на 100???Първоначално написано от anenceto92
леле колко сте умни направо нямам думи!!!
ЕДИТ: не знам колко е бензина в БГ, ма съм дочул че е около 2.50 95.... та като обикновенната заплата е 500-600 кинта айде 1000 го сложете, ми е инт как ще изхраните тези боклуци![]()
^ определено не си в час изобщо по темата с автомобили..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз съм за нещо японско, немските и те горките се развалят много бързо в нашите условия и постоянно нещо имат за поправка. Но без значение каква е колата, зависи и от собственика как я кара, дали се "джаска" в дупките като пълен идиот или минава бавно и внимателно..
Въпросът не е зададен конкретно.. всяка марка има по няколко модела в определени години, които са подходящи. Освен това автомобилите се ползват за различни предназначения... зависи от много неща.
Един единствен автомобил като марка и модел, валиден за всякакви нужди НЯМА. Говорите си празни приказки.