.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Само за момиче ..

Аз съм момиче на 13... Миналата година ми дойде цикъла и незнам през колко дни се засича.. Някой били ми обеснил .. Sry за тъпата тема

Re: Само за момиче ..

Цитирай Първоначално написано от tapakrawa
    Аз съм момиче на 13... Миналата година ми дойде цикъла и незнам през колко дни се засича.. Някой били ми обеснил .. Sry за тъпата тема
    1воо.. каква любов изпитваш към цикъла си ???
    2ро в началото, цикъла не е много редовен , иначе при нормален цикъл.. е на 28 дни
    I don`t care .. ;] ..

Град
    БоСтЪн

не можа ли да питаш майка си, а не в тази тема да ти обясняват за цикъла ти ?!??
    O.o

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Месечният цикъл се брои от първия ден на менструацията до първия ден на следващата менструация.

Местя темата в Здравни проблеми и болести.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

1воо.. каква любов изпитваш към цикъла си ???

ами не изпитвам любов към цикъла си .. а просто питах от какъв период от време се засича

Ти сама ще се засечеш на колко време ти идва- средно статистически на 28 дни, но е нормално в интервала от25 до 35 дни. Не очаквай в началото да ти е редовен, може да минат 1-2 години докато ти се нормализира.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си