- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мм .. Въпросчета .. ?
Здравейте .. Ами понеже съм девствена , но искам да правя секс със приятеля ми имам няколко въпроса ..Знам , че не трябва да очаквам много от първите няколко пъти , че ще боли и такива неща , ноо не ми е ясно мога ли да свърша при първите вкарвания или и аз незнам .. Това да ви кажа ме притеснява много .. После ако свърша какво става смисъл може ли да се продължии .. Моля по - компетентните по темата да кажат нещичко ..
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
1во тва ти ли си на аватара
2ро свършвала ли си друг път и знаеш ли кво е изобщо о_О
3то 1вите няколко пъти са най-приятните според мене
GTA Stunting
На първите два въпроса ДА .. И сега каквоПървоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
ммии той ще свърши със сигурност, за тебе нз ако неуспееш с него накарай го за френска![]()
GTA Stunting
Ако ще ти е за 1 път,малко ме съмнява,че ще свършиш,клиторно може би.но вагинално...не ми се вярва,от 1 път![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Дълбоко се съмнявам,че ще свършиш вагинално 1вия път,още повече от първите няколко вкарвания. Не се притеснявай и да свършиш... 1во.той само ще се радва и кефи и 2ро. ще може да си продължи![]()
абе нз ама аз първия път само си мислех "няма ли да свърши вече, че ме боли" според мен няма никакъв шанс да свършиш първия път...![]()
най-вероятно първите пъти ще те боли и няма да ти е комфортно
след някой друго повторение ще почнеш да изпитваш удоволствие
Станислава
дажее може мнооооого дълго да се проточи..в смисъл да не можеш да свършиш даже и след 20тия път..Първоначално написано от t0d1t0
Зависи и от момчето.
От колко време сте заедно?![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ааа .. Как свършва всичко смисъл ще се усети ли кога е момента за "Стоп" ??![]()
![]()
Първия път не е много продължителен и дълбоко се съмнявам, че ще свършиш... Ще разбереш кога идва края, спокойно![]()
Трагедията е пълна...
Много милоПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се притеснявай нещата сами ще си станат.. не го мисли