.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Като гледам останалите мнения, само авторката се комплексира... Мен не би ме притеснило по какъвто и да е начин... Има много по-важни неща!

Според мене това не е никакъв проблем дори е някакси сладко Ако си от КЗ си мои тип :Д:Д:Д:Д :grin Не трябва такова нещо да те отказва от момчетата според мене ако намериш свясното момче няма да е никакъв проблем за него!

Град
    Лондон
    Спокойно
    И аз имах същите притеснения преди.
    Но не съм чувала коментар от приятеля ми...

Град
    [На Метри От Земята]
    ако те харесва.. надали е проблем
    Просто аз

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    И аз имах такъв проблем - половият ми орган е малко по-голям, от колкото трябва да бъде, ама в последствие разбрах, че то било по-добре така и ся праскам наред
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Re: Голям комплекс

Цитирай Първоначално написано от magito90
    Така имам мн неприятен комплекс, заради който ме е срам да правя секс и дори си мисля, че е причина да отбягвам да си хвана сериозен приятел. Малките ми срамни устни са мн големи, несимитрични и са извън големите срамни устни. Притеснява ме и съответно ме е срам да се съблека пред момче (да не говорим ако ми правят френска ), а иначе съм симпатична, слаба, висока даже харесвам външния си вид но големите ми срамни устни са ми като голям дефект и по този начин отблъсквам момчета, които по принцип харесвам. Та искам да попитам момчетата дали това мн ги отвращава и какво мислят по въпроса?
    Знам, че това което съм написала може да ви се стори много смешно, но темата не е базик и моля да няма неприятни шеги
    Смятам, че няма от какво да се притесняваш. Аз лично не бих отдал кой знае какво значение на нещо подобно. Все пак той ще ходи с теб заради това, което си а не заради това в гащите ти.

aaaa tva e do vkusovete koito sa razlichni;] shto da e gadno...tva ti e 4ara na slivkata nema nikuv problem
    nemoa da kaja nishto ne sum klukar;]

ненужно се комплексираш,мъжете не са толкова претенциозни,за колкото ги мислиш,на някои даже им харесва и ги възбужда повече,когато срамните устни са по-големи. Сигурна съм,че щом принципно си си слаба хубава,никой не би те отблъснал заради това.

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Цитирай Първоначално написано от Konstantin0000
    Цитирай Първоначално написано от BuBuy
    леле преди години като бях на море и бях на бунгала и жените се къпехме заедно една имаше направо угромни срамни устни стърчаха и сигорно 7-8 см ако не и повече
    Е такова нещо искам да видя, да го хвана с две ръце... да се нарадвам, да го оближа, направо да се заровя от кеф.... ама уви.
    Ае ако е 7-8см че дори и повече ако искаш може да си припомниш и как е било там вътре преди години
    ъъъ в момента не обсъждаме...срамните устни на..жените с наднормено тегло,защото това вече на мен лично ми изглежда гнусно и гадно! Момичето си е слабо и има просто по-големи срамни устни...това би могло да изглежда секси. Но... това кеото Виктор..е видял сигурно е била някоя по-такава жена...

Мила.. няма нищо срамно в това Няма две жени, които да имат еднакви полови органи. Има плътни, пигментирани, тънки и съвсем като цепка... всичко е въпрос на... шанс!
    Повярвай ми, следвам акушерство и ми се налага дневно да гледам по 20-30 разкрачени жени и поне 7-8 от тях за деня ще са с излезнали малки срамни устни навън Всичко е индивидуално, не се притеснявай! Да не говорим, че някои мъже са по-привлечени от този тип гениталии

Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    ако някои те харесва достатъчно едва ли ще обръща такова внимание на такива дребни неща ... пък и няма нищо срамнов това
    да и и според мен е възбуждащо ...
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

когато бях хлапе имах едно гадже с подобни "лабия минора" , тогава бях прост и не ми харесваше.
    сега с носталгия си спомням за нея и ми се иска да върна времето назад и да и се радвам ...

по същество - повечето мъже харесват такива устни

Така имам мн неприятен комплекс, заради който ме е срам да правя секс и дори си мисля, че е причина да отбягвам да си хвана сериозен приятел. Малките ми срамни устни са мн големи, несимитрични и са извън големите срамни устни. Притеснява ме и съответно ме е срам да се съблека пред момче (да не говорим ако ми правят френска ), а иначе съм симпатична, слаба, висока даже харесвам външния си вид но големите ми срамни устни са ми като голям дефект и по този начин отблъсквам момчета, които по принцип харесвам. Та искам да попитам момчетата дали това мн ги отвращава и какво мислят по въпроса?
    Знам, че това което съм написала може да ви се стори много смешно, но темата не е базик и моля да няма неприятни шеги
    ела при мене аз нямам никакви предпочитания

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ъъъ в момента не обсъждаме...срамните устни на..жените с наднормено тегло,защото това вече на мен лично ми изглежда гнусно и гадно! Момичето си е слабо и има просто по-големи срамни устни...това би могло да изглежда секси. Но... това кеото Виктор..е видял сигурно е била някоя по-такава жена...
    Айде стига глупости, жена с наднормено тегло. Няма никаква зависимост между теглото и дължината на срамните устни. Както си има кльощи с огромни малки срамни устни, така има и дебелани, които са почти без.

А сега и по темата: Не мисля, че е проблем. И моите са си дългички, но досега никой не се е оплаквал, даже и ми се радват. Обсъждала съм това с приятеля ми. В началото на връзката ни ми беше казал, че предпочита ако големите срамни устни са по-плътни, а малките почти не се забелязват, но наскоро получих коментар, че все повече почва да се радва и на моите срамни устни. Така че cheer up и се радвай на това, с което природата те е надарила.

Иначе се сещам още, че в някои народи жените даже са си окачали тежести за да си удължат срамните устни, защото това е било признак на плодородие.

Мерси за отговорите, успяхте леко да ме успокоите. Това, което ме накара да напиша темата (освен очевидното ми притеснение) е, че наскоро група приятели (момчета) обсъждаха точно това и се шегуваха, че тези жени имали малки пенисчета и че сигурно са били големи к**ви и от много секс им били увиснали . Просто не искам приятелят ми да има същото мнение за мен или видът на срамните устни по някакъв начин да промени сексуалното му привличането към мен (унизително е).
    Отново ви благодаря за отговорите

Град
    million miles away (:
    Мерси за отговорите, успяхте леко да ме успокоите. Това, което ме накара да напиша темата (освен очевидното ми притеснение) е, че наскоро група приятели (момчета) обсъждаха точно това и се шегуваха, че тези жени имали малки пенисчета и че сигурно са били големи к**ви и от много секс им били увиснали . Просто не искам приятелят ми да има същото мнение за мен или видът на срамните устни по някакъв начин да промени сексуалното му привличането към мен (унизително е).
    Отново ви благодаря за отговорите
    Ами,тези момчета ако не са се шегували,значи са мноооого заблудени. Изобщо не трябва да се комплексираш от такива. Те сигурно не знаят,че това е въпрос и на природа понякога,не винаги причината е зверски секс с който ти падне. Не ги слушай,мацка,приятелят ти ще те оцени такава,каквато си.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си