- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям комплекс
Според мене това не е никакъв проблем дори е някакси сладкоАко си от КЗ си мои тип :Д:Д:Д:Д :grin Не трябва такова нещо да те отказва от момчетата според мене ако намериш свясното момче няма да е никакъв проблем за него!
Спокойно![]()
И аз имах същите притеснения преди.
Но не съм чувала коментар от приятеля ми...![]()
ако те харесва.. надали е проблем
Просто аз
И аз имах такъв проблем - половият ми орган е малко по-голям, от колкото трябва да бъде, ама в последствие разбрах, че то било по-добре така и ся праскам наред![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Смятам, че няма от какво да се притесняваш. Аз лично не бих отдал кой знае какво значение на нещо подобно. Все пак той ще ходи с теб заради това, което си а не заради това в гащите ти.Първоначално написано от magito90
aaaa tva e do vkusovete koito sa razlichni;] shto da e gadno...tva ti e 4ara na slivkata nema nikuv problem![]()
nemoa da kaja nishto ne sum klukar;]
ненужно се комплексираш,мъжете не са толкова претенциозни,за колкото ги мислиш,на някои даже им харесва и ги възбужда повече,когато срамните устни са по-големи. Сигурна съм,че щом принципно си си слаба хубава,никой не би те отблъснал заради това.![]()
ъъъ в момента не обсъждаме...срамните устни на..жените с наднормено тегло,защото това вече на мен лично ми изглежда гнусно и гадно! Момичето си е слабо и има просто по-големи срамни устни...това би могло да изглежда секси. Но... това кеото Виктор..е видял сигурно е била някоя по-такава жена...Първоначално написано от Bukmop
![]()
Мила.. няма нищо срамно в товаНяма две жени, които да имат еднакви полови органи. Има плътни, пигментирани, тънки и съвсем като цепка... всичко е въпрос на... шанс!
Повярвай ми, следвам акушерство и ми се налага дневно да гледам по 20-30 разкрачени жени и поне 7-8 от тях за деня ще са с излезнали малки срамни устни навънВсичко е индивидуално, не се притеснявай! Да не говорим, че някои мъже са по-привлечени от този тип гениталии
да и и според мен е възбуждащо ...Първоначално написано от Zaritu
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
когато бях хлапе имах едно гадже с подобни "лабия минора" , тогава бях прост и не ми харесваше.
сега с носталгия си спомням за нея и ми се иска да върна времето назад и да и се радвам ...
по същество - повечето мъже харесват такива устни
ела при мене аз нямам никакви предпочитанияПървоначално написано от magito90
Айде стига глупости, жена с наднормено тегло. Няма никаква зависимост между теглото и дължината на срамните устни. Както си има кльощи с огромни малки срамни устни, така има и дебелани, които са почти без.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
А сега и по темата: Не мисля, че е проблем. И моите са си дългички, но досега никой не се е оплаквал, даже и ми се радват. Обсъждала съм това с приятеля ми. В началото на връзката ни ми беше казал, че предпочита ако големите срамни устни са по-плътни, а малките почти не се забелязват, но наскоро получих коментар, че все повече почва да се радва и на моите срамни устни. Така че cheer up и се радвай на това, с което природата те е надарила.
Иначе се сещам още, че в някои народи жените даже са си окачали тежести за да си удължат срамните устни, защото това е било признак на плодородие.
Мерси за отговорите, успяхте леко да ме успокоите. Това, което ме накара да напиша темата (освен очевидното ми притеснение) е, че наскоро група приятели (момчета) обсъждаха точно това и се шегуваха, че тези жени имали малки пенисчета и че сигурно са били големи к**ви и от много секс им били увиснали. Просто не искам приятелят ми да има същото мнение за мен или видът на срамните устни по някакъв начин да промени сексуалното му привличането към мен (унизително е).
Отново ви благодаря за отговорите![]()
Ами,тези момчета ако не са се шегували,значи са мноооого заблудени. Изобщо не трябва да се комплексираш от такива.Първоначално написано от magito90
![]()
Те сигурно не знаят,че това е въпрос и на природа понякога,не винаги причината е зверски секс с който ти падне. Не ги слушай,мацка,приятелят ти ще те оцени такава,каквато си.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."