Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
ъъъ в момента не обсъждаме...срамните устни на..жените с наднормено тегло,защото това вече на мен лично ми изглежда гнусно и гадно! Момичето си е слабо и има просто по-големи срамни устни...това би могло да изглежда секси. Но... това кеото Виктор..е видял сигурно е била някоя по-такава жена...
Айде стига глупости, жена с наднормено тегло. Няма никаква зависимост между теглото и дължината на срамните устни. Както си има кльощи с огромни малки срамни устни, така има и дебелани, които са почти без.

А сега и по темата: Не мисля, че е проблем. И моите са си дългички, но досега никой не се е оплаквал, даже и ми се радват. Обсъждала съм това с приятеля ми. В началото на връзката ни ми беше казал, че предпочита ако големите срамни устни са по-плътни, а малките почти не се забелязват, но наскоро получих коментар, че все повече почва да се радва и на моите срамни устни. Така че cheer up и се радвай на това, с което природата те е надарила.

Иначе се сещам още, че в някои народи жените даже са си окачали тежести за да си удължат срамните устни, защото това е било признак на плодородие.