.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Пада ми точно преди действието...

Ходя с едно момиче от близо 2 седмици. Готина е, натискаме се, възбужда ме. Днес се уговорихме в нас да гледаме филм и се натискахме през целия филм. Накрая само като намекнах за секс тя стана и беше готова да си ходи под предтекст, че всички момчета само за тва сме мислели. Аз й обясних, че е нормална реакция, след като се натискаме да имам това желание и не го крия. Тя явно го прие, защото после пак започнахме, накрая стигнахме до акта и точно преди да почна ми падна... Не можах да го вдигна отново.

Супер много ме сдуха това и не мога да разбера дали беше заради това, че много време продължихме с играта, дали заради тъпия филм или нещо в мен не е наред. Аз се бях отпуснал и все пак... Много тъпо ми стана пред нея.

Да не ти е за първи път случайно? И отговори честно, не се срамувай.

Не ми е. Първия път ми беше миналата година с друго момиче и там този проблем се появяваше, но много рядко и замалко.

Някой да може да ме посъветва нещо

отиди в някой секс шоп .. има спрейове точно затова и ще ти си като топола !

Цитирай Първоначално написано от Vanko0o
    отиди в някой секс шоп .. има спрейове точно затова и ще ти си като топола !
    Първо това не е ли на основата на виаграта, второ на 17 съм. Няма да ме допуснат там. И трето не искам да взимам стимуланти, защото ефекта накрая е, че ще свикна с тях и без тях няма да го вдигам...

Никой ?!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    станало ти е гадно заради тва дето ти е казала
    GTA Stunting

Тя е виновна следващия път да си мери приказките

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Тя е виновна следващия път да си мери приказките
    Тя просто се усъмни, че ми е само за тва. Сега като си говорихме знае, че не е така. Според вас дали е само защото все пак ни е за първи път като партньори? Чувал съм, че това е фактор и първите пъти рядко са сполучливи. Дали ако пробваме на друго място навън примерно от тръпката няма да се получи ?

да подобно е при мене аз съм пуснал колесниците ама самолета неможе да кацне.....

Супер фен Аватара на Shia
    Прекалили сте с любовната игра.Възбудил си се толкова много и времето ,в което си бил възбуден е било по време на играта и си свършил нормално.

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Прекалили сте с любовната игра.Възбудил си се толкова много и времето ,в което си бил възбуден е било по време на играта и си свършил нормално.
    В кондома, който си бях сложил имаше течност да, но свършването би трябвало да го усетя като удоволствие, а нищо не съм усетил...

Супер фен Аватара на Shia
    Превъзбуден си бил,когато тя все пка е приела предложението ти за секс.

Ами не знам точно. Аз предположих по едно време, че рано или късно ще се стигне дотам и не го приех кой знае колко навътре, че да ми падне чак, но се притеснявам да не се случи на втория ни път. Това вече ще е излагация. Замислях да взема съвсем малко количество стимулант, да съм по-уверен, но пък ме дразни мисълта, че ще привикна и е възможно без тях после да имам проблеми. :X

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от sunwind
    sad-нахме се

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Намери си друго маце бе мен, щом не ти става значи или не е яко или ти е омразнало др. причина няма щом си на 17 .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си