.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Фен Аватара на cskavd
    Град
    Vidin

Мазна коса

Хора, кажете някакъв хубав шампоан. Косата ми се омазнява много бързо. Миналата седмица се къпах всеки ден заради това. Ползвам HeadnShoulders Ocean energy. Преди бях с Клиър, но е много силен. Иначе проблем с пърхота нямам. Появява се само като сменям шампоаните.
    Man United Forever

казвам от личен опит- Джонсънс бейби, розов. ползвам го доста време вече и косата ми стана перфектна, а преди беше вечно мазна..
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Фен Аватара на cskavd
    Град
    Vidin
    ОК, но съм момче.
    Man United Forever

^ Да,тези на Джонсънс Бейби са много добри! Аз също ги ползвам и косата ми става една мекичка и чиста! Няма значение,че си момче
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Напоследък все добри мнения чувам за Джонсънс бейби, ама още се чудя дали да си го купя, че още не съм намерила идеалния шампоан за мазна коса..или поне като се изкъпя вечерта на другия ден косата ми да не е мазна...
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Пробвай "Denise" (Денис) - за мазна коса с екстракт от лимон. Около 4 лв. му е цената. А и на "Билка" имаше един за мазна коса. На мен от Джонсънс ми се появи пърхут, после едвам се отървах от него!

Джонсънс e много добър аз преди бях с него много ме кефи как мирише и косата после е много мекичка и миришеш на бебе

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    На Елсев в розовата тубичка има имлако зеленко н акапачката,страхотен е аз съм с такъв и преди си миех косата по 3 пъти на седмица през ден два а сега я мия на 4 дена демек в седмицата 2 пъти (в неделя и в сряда) :P няма да сбъркаш ако си го вземеш

Фен Аватара на cskavd
    Град
    Vidin
    И за момче дали ще стане ?
    Man United Forever

^ няма значение мъжко ли си женско ли си
    Аз пък съм забелязала, че колкото повече си мия косата със по-силни шампоани за мазна коса, толкова повече ми се омазнява.
    До преди седмица си мих косата всеки ден (а то е супер вредно) и сега си взех
    http://www.framar.bg/img_tools.php?i...poo-.jpg&w=160 и много съм доволна макар и да не е специален за мазна коса ми прави косата супер и сега си я мия през ден
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    На Елсев в розовата тубичка има имлако зеленко н акапачката,страхотен е аз съм с такъв и преди си миех косата по 3 пъти на седмица през ден два а сега я мия на 4 дена демек в седмицата 2 пъти (в неделя и в сряда) :P няма да сбъркаш ако си го вземеш
    и аз ти препоръчвам този.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на liim0nka
    Бях ползвала на хербъл есенсис и беше хубав..На билка са хубави, но не навсякъде ги продават.А между другото както каза едно момиче..и аз забелязах, че като ползвам шампоан за мазна коса и се омазнява повече ..отколкото шампоан за нормална коса ..даже някъде във форума каазаха, че тия шампоани още повече стимулирали омазняването..
    оо както го хвалите този джонсънс май...ще отида да си го взема а маска за коса имат лии?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Шаума зеления
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Хм.. и аз чух и прочетох доста добри коментари за Джонсънс бейби ии сигурно ще си го взема

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    пробвала съм почти всички от похвалените шампоани (вкл. и този на джонсанс) и никой не ми помогна..от бебешкия ми се появи пърхот..ще следя темата..или ще ида на дерматолог

Супер фен Аватара на sunshine955
    моя проблем се реши като почнах да я мия 2 пъти в седмицата а не 3 от честото миене се омазнява косата

Град
    [На Метри От Земята]
    от много честото миене косата се омазнява бързо
    Просто аз

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    от много честото миене косата се омазнява бързо
    да защото премиваш естесвената мознина коята кожата на гладата си отпуска и ти като я отмиеш е пренудена да отпуска повече и косата се омазнява пробвай примерно ако си я мила в неделя после срада и пак неделя .. през почивните дни ще ти е мазна косата и ще трабва за си стоиш у вас .. но пък косата тя се подхранва .. аз така правя

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    верно е много готин шампоанът,бтв и аз в тези дни си я мия
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си