- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кой да купя
Здравейте!Въпросът може би е задаван,но не го видях на страниците,които прерових.Преди време с приятеля ми правихме секс за първи път и вече са станали още доста пъти,но проблемът е,че доста бавно свършва,защото презарвативът му стяга.Ползваме sportex-от много видове.Дайте съвет,кой е по-голям,за да може да няма повече такъв проблем!Благодаря предварително!
Стига с тези презервативи. Ако мисли, че може да се контролира да не слага.
Последното мнение е доста глуповато.
От Sportex сякаш Orgazm ми е изглеждал по-голям. Защо не пробвате други марки, LifeStyle например? Дурекс твърдо не, защото почти не съм срещала някой, на когото да не му е стягал.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Без години трудно мога да ти дам адекватно мнение..Дюрекс? не съм чувал на някой да му е стягал, скъсвал или някакъв проблем
абе ако ще е с да е с дюрекс... няма смисъл да пестим стотинки за такива неща..
-1!Първоначално написано от Konstantin0000
GTA Stunting
Ами, ако не си вземеш според размера, ще те стягат. На мен никога не са ми се късали презервативи,ползвам дюрекс (като цяло). До двойка си е. Иначе , има някакви Vitalis Extra Large , на моето момче никакви не му стават и трябва да потърся нещо подобно.Първоначално написано от Zaritu
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
На durex сме пробвали elite и classic.Те са му по-неудобни и от Sportex.Иначе за годините-на 18 сме и двамата.А кой на lifestyle е добър?
-2Първоначално написано от Bixel
Нека маратонът да започне сега!
Durex elite Най-добри са поне според мен![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
Първоначално написано от tobii
extra safe = по-висока концентрация на гума.. т.е. още повече стягане и неудобство.
аз лично ползвам на дурекс плодовите.. др вариант е от саботаж..
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
-3Първоначално написано от SexyZnayko
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
ГрешишПървоначално написано от Zaritu
е не мисля че греша ...при всеки явно е различно аз казвам с какви наблюдения съм останалаПървоначално написано от DjPiRgOs
![]()
Нямаше ли едни черни Дюрекс дето бяха екстра лардж .. смисъл май имаше такива дето ставаха и 20 см да му е ама все пак може и да се бъркам (най-вероятно)![]()
the game
Щом сте си постоянo заедно предполагам си имате и доверие ,давай те без презерватив и той сам да се комтролира.Според мен презервативите са само ,ако често сменяш полувинката.Първоначално написано от Konstantin0000
sleda ot lubovta
-4Първоначално написано от eXpl0d3
+ реално погледнато, колкото и качествени да са Дюрекс стягат!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ами аз лично не откривам проблем в това че свършва бавно, но щом за вас е проблем.. не знам опитайте с друг модел презервативи или без презерватив
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance