- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1ва или 2ра?
Хрумна ми да ви питам нещо,нз дали има такава тема,но се надявам да няма. Та сега към темата...едвали има някой,който да овича да ходи на даскало (освен,редки изключения),но все пак,коя смяна предпочитате: 1ва(сутрин) или 2ра (следобед)? Сега сте вие..очаквам вашите отговори.
Като цяло предпочитам 1 - ва. Само ранното ставане е минус, но свиквам някакси. Иначе я предпочитам, защото имам повече време, а и изобщо предпочитам 2 - ия срок.![]()
1ва разбира се, 2ра си е голям ташак...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
хаха...не живееш каза :dПървоначално написано от sladkata_mucunka
1ва, с тъпата 2ра целия ми ден се губи...
"Колкото повече, толкова повече..!"
Първа.. нищо, че ставам като лудите в 5![]()
Просто аз
Ооо първа естествено като изключим ставането в 6Като съм 2ра нямам време за нищо....голям ташак е
![]()
първа, въпреки че ставам рано после ми остава време за всичко![]()
хаха..абе момиче,какво правиш толкова рано бе...гимнастика лиПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
Първоначално написано от brokeninside13
определено 1ва![]()
І-ва естествено![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
аз предпо4итам втора,но сега съм само първа....Като стана толкова рано съм недоспала и ми е криво,като се прибера спя и пак ми се губи деня![]()
1-ва.Да не повтарям горните постове защо.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
1ва (сутрин), винаги съм си първа..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първа смяна.Втора.. само ти се губи времето....
Имаше такава тема.
2ра (следобед)
2-ра смяна винаги ми е харесвала повече - не трябва да се съобразявам с време за ставане, недоспиване, рядко (но се случва) да не съм в кондиция.. И чакам да мина вече 2-ра смяна, че не съм била от 2008 година Януари месец по това време![]()
Втора.. Отивам на даскало в нормално състояние, а не полу-заспала... Пък и в тоя студ сутрин в 6.30 да чакам на спирката..
Всяко вдишване е квадратче към теб...
1-ва смяна предпочитам, особено лятото, защото иначе 2-ра смяна яко се пече в класните стаи, пък и не е много приятно на такова хубаво време да си на даскало вместо навън.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
2ра естествено... и без това като съм първа пак ми се губи целия ден,само ми се спи и съм толкова уморена ,че не ходя никъде така ,че не губя нищо по-добре ми е да си отида на училище в хубаво състояние и настроение от колкото недоспала и светът да ми е крив.
2-ра смяна твърдо ! Време за кафе, време за спане, време за купон, време за кино, време за филми !![]()