Сняг.......Варна неучебен ден 19.01.2010Ко ще правите днес ?
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ще си стоя у нас,то в това време никъде не мога да отида![]()
И при нас има вятър и гадно времето ама учим.... не че се оплаквам от студеното
ти паПървоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
![]()
ми аз ще ходя на едно купонче, но тряа да изляза по- рано да купя тва онова![]()
+1Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
![]()
и азПървоначално написано от ivcheto0o
Просто аз
ще ходя на училище
Стоя си вкъщи![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Мислите ли,че утре ще сме на училище?
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Аа ся се прибирам от дск и утре не сме от 7:30 а от 8:15.Ма пак не ми са ходи то тука има 15см ..![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
ама ся една фр каза, че тея тъпите по новините казали, че утре ще сме на даск! Да им се не види! Дано да им замръзнат кабелите и да не пускат новини!Първоначално написано от detelina101
![]()
![]()
И ние неска не бяхме. Сега тука гадая дали утре ше сме. Една позната каза, че уж знаела от учителка, че няма да сме, ама....
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Тук(в София) също има сняг ама си учим.![]()
Точно днес щях да се радвам да не учим....![]()
![]()
Първоначално написано от Ax3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
аз пък отидох и си купих една блуза по повод рд-то мии дано утре да учим
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Едно е да е гадно времето друго да не се върви...живея на 15 минути от училище,сутринта ме караха,защото не се вървеше...25 минути с кола.На връщане пеша 40 минути-а обикновено за 20 мин нормално вървене съм в нас.Сняг до коленете,половината второстепенни улици изобщо не са разчистени и ако не знаеш,че там има улица,са си като част от пейзажа.Учителите дойдоха към 8 и нещо вучилище.Магазините не работтят.А умния ни кмет вика,че всичко било добре![]()
ми аз се канех да уча за едно контролно за четвъртък ама с каненето си останахиначе тъй кат гледам утре пак трябва да е неучебен ден, то не е спирало да вали, пък вече ония идиоти от инспиктората кво ще решат е друг въпрос е неска сутринта казаха, че нямало причини за бедствено положение....навън сняг, виелици, минусови температури, снегорини, катастрофи..те викат овладяли положението
![]()
и утре няма да у4им![]()
![]()
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=466922
Аве,брат,аз утре с шейната и елените направо тряя тръгвам,никой не ни обръща внимание.
Вие знаете ли как се излиза да се пуши в тва време![]()
Брях,брях