Първоначално написано от clever
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Първоначално написано от ivcheto0o
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
и азПървоначално написано от stelit0
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
:d
пфу, тия там във Варна като ги 'затрупа' 10 сантиметра сняг и става бедствено положение .. ццц и тука да беше така .. о.О
:Д:Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Smiirnoff,ти вчера беше във Варна,че да знаеш какво било?Разстояние,което с кола се изминава за по-малко от 10 мин вчера го минахме за 35 и то по главния път.Сутринта нищо не беше почистено,имаше нещо като снежна виелица и колите едвам едвам се движеха.Градския транспорт беше изключително намален,хората са чакали по 30-40 мин. на спирките.Някои автобуси изобщо не са тръгнали.
Ние тук сме в "провинцията",нямаме си метро,чрез което да стигаме до другия край на Варна за 5 мин и освен това нещо като се случи нямаме всички канали по телевизията на разположение да дърдорят за нас.Бас държа,че ако беше станало в София,това щеше да е новина номер 1,само защото е "столицата".Никой не го е грижа как се преживява в останалата част на България!
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Пък и в София не правят така,защото не ги интересува толкова много образованието,то нали почти всички са от селата![]()
Абе провинция друг път. Варна е огромен град, нищо че няма метро.
Дали ше е Варна, София или село Петковци се тая ..
Преди там първия или втория сняг като имаше супер много, никой като не се сещаше да ги почисти тия шибани улици е същото като във Варна :Д
и тук има виелици, и тук има сняг о.О
сутрин тати ме кара за 2 минути до метрото, тогава ни трябваха 10тина минути о.О
тогава във Варна не учиха, аз сутрин се пребивах, щото тряяше да стигна на време за училище о.О
тъй че няма к'во да се оплаквате, много по -зле има от вас, ама си ходят на работа, училище и т.н
ама то аз к'во говоря, в моето училище и 3та световна да стане, пак ще си учим .. съдба .. о.о
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
http://news.varna24.bg/132993.html
http://news.varna24.bg/132981.html
Надежда в далечината![]()
![]()
о.О Дано утре да обявят не учебен вее...Първоначално написано от someonerandom
Немога да разбера следното - сега е края на срока има 2 варянта или сте оформени и си гледате кефа или трябва да ви оформят иначе без оценка, как може да искате ваканция. Сега е най-кофти за ваканция - седите си вкъщи и умирате от тъпотия. А в училище има приятели има кеф.
Аз днеска от 10.00 до 19.00 бях на вън![]()
![]()
Снощи мерихме снега с рулетка тука, беше 60 см :ДПървоначално написано от cherrygloss
Едит: И все пак сме на училище :>
и последно утре ще се учи ли... щото ако не няма да се кукна в 7 да уча ...!?![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ама аз съм от Бургас.Тук имаше 40 някъде, но вече взе да се топи.Първоначално написано от Abigoria
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Вие пък следете новините малко.На 2-3 часа влизаш в сайтовете,откъдето научаваме дали се учи и проверяваш.Първоначално написано от ameli
Абигория то и аз мога да ти намеря тук 60 см сняг,зависи къде мериш ;д
А и нас ни пуснаха от о-късно,не виждам смисъла в това действие,ама нищо...
Хм, в Пазарджик пък вали само дъжд .. сутринта като станах имаше съвсем малко сняг, който едва беше покрил улиците, но и той се стопи..Абе на екстра място сме ние
![]()
Улиците почти изсъхнаха, няма вятър, само дето е малко хладно.
Днес часовете бяха намалени с около 5-10 мин.![]()
А иначе г-жата ми по биология каза в неделя след 17:00 часа ще се разбере дали ще учим в понеделник (25.01) заради минусовите температури.
ахх варненци ,,, не мога да разбера защо се оплаквате ... поне ви дават някакви дни ваканция,който според мен са напълно излишни ...Когато грипа беше залял цялата страна всички оше първата седмица ваканция,но ние половината София не,допоследно защото е столицата и не ,просто не може да си представят,че няма да ходиме на училище...почти всички изкараха двуседмична ваканция,но иначе като урязаха зимната и ние патихме ...но някой си почиваха 2 седмици преди това, и сега пак ви дават и вие пак недоволни еми айде извинете ,замислете се малко...!!
ние сме си на училище..