.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia

Относно доверието!!!

Здравейте,драги съфорумници!

Ще го карам накратко...Имам си приятелка от 2 седмици,обаче снощи сгафих малко нещата.Един нейн приятел се предсватяше за момиче и си лафихме (аз не знаех),и му споделих някои неща относно нашата връзка,без да знам,че я познава,мислех,че споделям с напълно непозната и казах разни глупости от тип,че някои неща ме дразнят в моето момиче,като например,че почти не излизаме или,че почти не иска да се целуваме и такива глупости...същината на проблема беше,че казах на "непознатата",че съм с нея докато не си намеря по-добра.Също така оная ме пита дали ще си скъсам гаджето да излезна с нея...аз казах,че ще излезна,щото съм отворен и винаги готов за нови запознанства,но моята го е разбрала все едно искам да я късам...оная гадина изпорти всичко...елементарна мъжка солидарност не притежава...ТА,сгафих нещата и сега ви питам мога ли да ги поправя или прецаках всичко.

п.п. И доста хубави неща за нея говорих и също се чувствам наранен,че тя не ми вярва и ме изпитва така.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Сам си се насадил.

И какво като споделяш с непозната? Всъщност чудя се защо споделяш лични неща с непознати по интернет, когато нямаш конкретен повод за това?

Разделете се - няма бъдеще за вас. Не вярвам че момичето ще намери сили и желание да ти прости за глупостите. А ти си извади поука. Щото не един урок ти се дава в момента.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    нормално да се сърди,ти как би реагирал на неино място.Разбирам отскоро сте заедно ама с прекарил.Поговори с нея,извини се,ако тя реши да ти прости.Но аз мисля 4е нямате бъдеще,наи-добре докато е рано са разделяите

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Сам си се насадил.

И какво като споделяш с непозната? Всъщност чудя се защо споделяш лични неща с непознати по интернет, когато нямаш конкретен повод за това?

Разделете се - няма бъдеще за вас. Не вярвам че момичето ще намери сили и желание да ти прости за глупостите. А ти си извади поука. Щото не един урок ти се дава в момента.
    щото обичам да си говоря неща от личен план...та значи казваш.че развалих "магията",тя момичето ми казва,че няма проблем,но спокойствието и ме изнервя и плаши...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    В мислите на хората
    Гледай сега - по принцип е нормално да се разсърди, нацупи и така нататък. Че си развалил магията - развалил си я. И би било нормално да те зареже.

Дали ще стане - не мога да ти кажа.

А защо е спокойна - и това не мога да ти кажа. Мога само да те уверя че това нейно спокойствие не бива да те успокоява

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Голяма глупост си сътворил наистина. Никога не говори в интернет, пред непознати за връзката си. Дори и пред познатите не е много желателно.
    Нямаш право да се чувстваш наранен, че те изпитва. Вие ходите само от 2 седмици, нормално е тя да се чуди накъде вървят нещата и жените обикновено прибягваме до такива хитрини.
    Можеш да пробваш малко damage control и да поговориш с нея, да се изясните един път завинаги по всички въпроси. Ако е свястно момиче, вероятно ще те разбере, но имаш много доказване пред себе си, преди тя да започне да ти има доверие.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    В мислите на хората
    Марина, хубаво ги приказваш тия неща, ама автора е на 15-16 сигурно. Как виждаш сериозност и отговорност по тая тема? След откровено безсмислената постъпка

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Влади, длъжна съм да пробвам. Негово си е решението как да постъпи.
    Само едно не разбирам, защо тийнейджърите приемат доверието за даденост - щом имаме връзка, значи от самото й начало трябва да си вярваме. А не е така. Доверието се гради дълго време.
    Че аз нямам пълно доверие на мъжа си, при все че от 2 години живеем заедно, а се познаваме от 7.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Sofia
    За протокола - на 18 години съм,но държанието ми в някои случаи си е наистина детинско...осъзнавам,че я нараних,но искам да поправя нещата,а тя дори не ми казва кое я притеснява...

Град
    В мислите на хората
    И аз съм се чудел защо става така с доверието. Че то е една от най-сладките части от съдаването на една връзка - изгарждането на доверие и привързаност. Поне според мен. Да изградиш доверие е точно толкова важно колкото и да си сигурен във вече изграденото такова.

Няма даденост в тоя живот Ако искаш нещо - ще се трудиш да го получиш.

Това че нямаш пълно доверие на Венци сигурно си има и своите причини. Но не това е темата в момента

Dr. Gregory House

Град
    В мислите на хората
    Станчо - нямаш право да искаш каквото и да е от нея. Тя е на ход, ти вече си изиграл твоя.

Сега бъди отговорен и поеми послествията от действита си. Не мрънкай и не търси оправдания.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Как така не можеш да разбереш кое я притеснява? Веднага мога да посоча едно нещо: че я държиш само докато срещнеш нещо по-добро. Та как да не се почувства просто като вещ, която би заменил, когато излезе някой "ъпгрейднат" модел?
    Няма как да оправиш нещата. Аз се учудвам как тя още не те е скъсала. Аз бих те натирила с думите, че не смятам заедно с теб да чакам "по-доброто" и моментът, в който ще отида на боклука.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Как така не можеш да разбереш кое я притеснява? Веднага мога да посоча едно нещо: че я държиш само докато срещнеш нещо по-добро. Та как да не се почувства просто като вещ, която би заменил, когато излезе някой "ъпгрейднат" модел?
    Няма как да оправиш нещата. Аз се учудвам как тя още не те е скъсала. Аз бих те натирила с думите, че не смятам заедно с теб да чакам "по-доброто" и моментът, в който ще отида на боклука.
    съжалявам ако си останала с такова впечатление,нека разясня - аз я обожавам,и постоянно съм готов да и го засвидетелствам,но тя се държи някак си студено и не ми казва както й е,постоянно се чудя къде бъркам,и затова си мислех,че може би тя не е била момичето,но явно аз съм боклук,а не тя лошата...

Град
    В мислите на хората
    Станчо чудя се защо още се занимавам.

Хайде намери адекватни доводи за да защитиш себе си и дао правдаеш постъпката която си направил.

Намери и доводи според които тя не е права да ти се сърди и да се държи студено.

Някъде нещо куца, а за да решим ситуацията, трябва да знаем кое е то.

Dr. Gregory House

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Станчо чудя се защо още се занимавам.

Хайде намери адекватни доводи за да защитиш себе си и дао правдаеш постъпката която си направил.

Намери и доводи според които тя не е права да ти се сърди и да се държи студено.

Някъде нещо куца, а за да решим ситуацията, трябва да знаем кое е то.
    ами проблема е може би,че аз се привързах прекалено бързо,но аз отдавна я харесвам,а тя ме остави с впечатлението,че тръгваме,защото не иска да ме губи като приятел,мн ме болеше от това,но някак си го преглътнах...а това,че чакам по-добра е може би да се докажа пред себе си,че не съм безгръбначно,а "мъж",макар и да съм ужасен и безотговорен човек,а това не е част от това да си мъж...Аз наистина мн я обичам,но след всичко това,не заслужавам дори и да ме погледне,чувствам се като лайно...май съм си такова,а си мислех,че съм свестен,но явно съм се самозалъгвал...извинявам се,че толкова глупости говоря,просто съм ужасно объркан и ми е ужасно гузно,дори не знам какво искам да ми кажете...

Град
    В мислите на хората
    Станчо, душице златна със самосъжаление нищо няма да постигнеш. Освен да станеш аутсайдер.

явно нещото което не осъзнаваш е че си я приел за даденост. А от тук тръгват една камара магарии. Не си лайно, но имаш няколко дъски да издялаш. Като начало - конфиденциалност и отговорност на първо място. После доверие, и най-нактрая - мери си тестовете на които подлагаш половинката. Постави се на нейно място.

Успех

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Тъжно е как заради това да "запазят" достойнството си, много момчета/мъже правят глупави грешки, костващи отношенията им с половинката. Единственото, което мога да кажа, е, че в момента трябва търпение. Спри да се самосъжаляваш, спри и да отваряш пред момичето темата за случилото се. Дръж се нормално, пази се от изцепки, повече показвай, отколкото изказвай чувствата си.
    Успех и от мен
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Sofia
    сега да я оставя ли малко или да ....ддз да досаждам ли?

Град
    В мислите на хората
    Бе квото и да ти кажем - ти ще си досаждаш. Така че от учтивост ли питаш?

Иначе звънкай и, приказвайте си, ако искаш там виждайте се. Те скоро ще ти каже някои неща В случая нищо не зависи от теб, вече.

Dr. Gregory House

[/i] ами аз мога да ти кажа само да й доказваш,че я обожаваш,както сам каза

Мега фен
    Град
    София

Re: Относно доверието!!!

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123

казах на "непознатата",че съм с нея докато не си намеря по-добра.

п.п. И доста хубави неща за нея говорих и също се чувствам наранен,че тя не ми вярва и ме изпитва така.
    Ти си бастун.Шутът эаслужаваш и толкова.
    И недей се превъэнася,че ти е кофти и че те "иэпитва така".Реэултатът от иэпита е покаэателен, baby.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми щом я обожаваш защо не седна да си поговориш с нея на 4 очи и да си изясните нещата, а вместо това предпочете да споделяш в интернет с напълно непознати. Хората са прави - прекалено лични неща не се споделят дари с близки приятели, камоли с непознати в интернет... След като се е държала странно с теб е било редно да поискаш обеснение от нея самата. И това, което си казал за "замяната" е просто ужасно... представям се как се е почувствала след като го е разбрала, като някакъв боклук едва ли не... Може наистина да не си го казал с лоши намерения и да си имал друго предвид, но можеш ли да го докажеш пред нея? И не само пред нея. Ами представи си, че тя беше казала същото за теб - после щеше ли да й повярваш, че не е имала предвид точно това, което е изляло? А това, че се държи нормално и се прави на спокойна изобщо, ама изобщо, не трябва да те успокоява теб - очаквай в най-скоро време удар под кръста Единственото, което можеш да направиш е да се опиташ да й докажеш, че намеренията ти към нея са сериозни, а това не става за броени часове или дни - доверие се печели доста време
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ако бях на мястото на приятелката ти щях да се чувствам много наранена...
    Това не бих го простлила, немислимо е да говориш такива неща по нейн адрес, да и ги беше казал в очите! Лицемерно е! Това, което не харесваш в нея и го кажи в лицето.

Другото, което не мога да проумея е как ще си уговаряш среща с някоя друга, която даже и не познаваш, (а дори и да познаваше) без знанието на приятелката ти? Как щом я "обичаш" ще искаш изобщо да излизаш с друга?

Между другото евала на приятеля и, който явно и е доста добър приятел...
    * Проверява новото гадже на приятелката си, от там следва, че мисли за нея. Казал и е истината, дори да е знаел, че нея ще я заболи. Не си е премълчал, не я е оставил да се самозалъгва....

И за какво доверие говорим? Аз бих изгубила всякакво доверие в теб. А за приятеля, който наричаш не директно "доносник" бих била безкрайно щастлива, че имам такъв приятел, на който наистина му пука за мен. (Аз в действително имам такъв, и безкрайно го ценя).

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Тцтцтц .. Още ли не те е оставила ?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    сам си си виновен-личните неща са лични ,защото не са за пред всички непознати,а касаят теб и човека с който си..освен това мацката с пълно право ще те скъса щом за теб е само временен заместител,а не нещо по-сериозно...даже ще емалко само с късането да си останеш-ако беше една мисъл по -зла мацката щеше да ти даде заслуеното та дълго я да помниш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си