.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    ако ти го прости това ,значи мноого те обича! супер гадна постъпка от твоя страна

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Не се обвинявай,защото наистина не може да се харесва в един човек всичко...имал си нужда-споделил си с "непознатата"...сигурно и приятелката ти не харесва неща в теб...гадно е ,че не ти вярва,но имате вразка от скоро...Тепърва всичко ще се гради и надгражда ако се задържите,но първо трябва да си поговорите.Успех

сам си си виновен-личните неща са лични ,защото не са за пред всички непознати,а касаят теб и човека с който си..освен това мацката с пълно право ще те скъса щом за теб е само временен заместител,а не нещо по-сериозно...даже ще емалко само с късането да си останеш-ако беше една мисъл по -зла мацката щеше да ти даде заслуеното та дълго я да помниш
    Ейййй... я сега кажете как може да му го върне злобно момичето, ако може

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Росенце, слаба игра играеш, но някой може да се върже

Колежката Яна добре го е казала

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

1 Никаква идея коя е Яна
    2 Какво да направя, ча не само на Станчо приятелката има тъпо гадже

Според мен пък тя си е виновна ! Защо ли ? Защо ще му изиграва такъв номер ..... явно тя му е нямала доверие още отпреди да тръгнат .... колкото и да я "обичаш" пич зарязвай докато е време !
    Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Относно доверието!!!

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Здравейте,драги съфорумници!

Ще го карам накратко...Имам си приятелка от 2 седмици,обаче снощи сгафих малко нещата.Един нейн приятел се предсватяше за момиче и си лафихме (аз не знаех),и му споделих някои неща относно нашата връзка,без да знам,че я познава,мислех,че споделям с напълно непозната и казах разни глупости от тип,че някои неща ме дразнят в моето момиче,като например,че почти не излизаме или,че почти не иска да се целуваме и такива глупости...същината на проблема беше,че казах на "непознатата",че съм с нея докато не си намеря по-добра.Също така оная ме пита дали ще си скъсам гаджето да излезна с нея...аз казах,че ще излезна,щото съм отворен и винаги готов за нови запознанства,но моята го е разбрала все едно искам да я късам...оная гадина изпорти всичко...елементарна мъжка солидарност не притежава...ТА,сгафих нещата и сега ви питам мога ли да ги поправя или прецаках всичко.

п.п. И доста хубави неща за нея говорих и също се чувствам наранен,че тя не ми вярва и ме изпитва така.
    Недей да се извиняваш на путката. Обвини я, за да се почувства тя лошата и ще извлечеш ползата.

Имаш два варианта:
    1. Да и кажеш колко много съжаляваш, че не си искал имал това в предвид и, че ще и се реваншираш и тн... Няма да оправи нещата, даже увеличаваш вероятността да те зареже.
    2. Обвини я, че тя го е накара да ти пише, за да разбере някои неща и много лошо се нацупи и разсърди. Тя няма право да ти се сърди за такова нещо, защото реално в ситуацията ти си бил излъганият.

Вторият вариант определено ще ти свърши по-добра работа. Ако тя те пита дали ще я късаш й отговори: "Защо ме питаш? Ако те скъсам ще разбереш." Има хиляди варианти, но не заемай дефанзивна позиция, защото ще загубиш и нея и достойнството си.

edit: Оф копеле, като прочетох няколко от коментарите ти яко си се издънил. Едва ли ще се получи с тая, режи я докато е време.
    Явно е доста хитра за да си замълчи и да е спокойна, а не да ти вдигне скандал. Много мръсна игра играе и те кара да се чудиш. Ако съм на теб ще се правя на ни лук ял ни лук мирисал. Все едно си селска мотика и не знаеш за какво става на въпрос.
    Temet Nosce

벨야카

Обвини я, че тя го е накара да ти пише, за да разбере някои неща и много лошо се нацупи и разсърди. Тя няма право да ти се сърди за такова нещо, защото реално в ситуацията ти си бил излъганият.
    Umri, естествено, че момичето е накарало приятеля си да направи малката проверка. Едно момче по собствено желание никога не би го направил.

А тази версия, с обвинението никаква работа няма да свърши, защото щом момичето е измислило такъв начин за проверка и след това, което е разбрала се държи спокойно, значи че или само си прави експерименти и не й пука много, или е достатъчно хитра и не би се вързала на неговите нападки.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Никой не те е карал да си казваш всичко?!Пък и с "непезната". О М Г !!! Съвем нормално е гаджето ти да ти се сърди.И на мен,ако ми кажат ще ходя със тебе,докато не намеря по-добра,и аз ще обърна гръб и ще се нацупя.Сам си се насадил.Оправяй се.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Ами осъзнавам,че я нараних много,но не беше съзнателно и не ги мисля онези неща...не бяха предназначени за нейните уши,бяха от онзи тип глупости,които момчетата казваме да се правим на непукисти и да ни расте работата,а варианта да я нападам въобще не го обмислям - ще си седя в дефанзивна позиция с сведена глава,а относно самоуважението ми - не мисля,че подобен тип държание помага на подобен тип проблеми.И все пак,благодаря за съветите!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Стара Загора
    еми мой човек и аз бих ти се разсърдила. не е трябвало да споделяш на "непозната" в интернет любовните си проблеми. аз мисля че си можел да кажеш на някой твой приятел. поне да знаеш че тя няма да научи.
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Станчоооо аз съм врачка и ти казвам, ако престанеш да и говориш на тази тема съвсем скоро ще ти прости, но ще ти го натяква дълго време Успех

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Когато аз се ядосам и се разсърдя не вдигам сканзалии и т.н а се държа точно като нея. Пълно спокойствие, никакно показване на каквито и да е било емоции и гледане в една точка През това време казвам, че не се сърдя /но то си личи от далече, че лъжа ест./ и обмислям как да си го върна тъпкано. И когато най-малко очакват... БУМ!!!

Гадна съм ама какво да направя... Като ме наранят не се съобразявам.
    Трагедията е пълна...

Единствения съвет, който аз мога да дам е да седнете двамата и да обсъдите нещата. Обясни й как точно са се получили така нещата и че не си го мислел наистина и че съжаляваш. Кажи й, че наистина я обичаш и й го доказвай, но след разговора определено не повдигай пак въпроса, защото ще е кофти. А ако си мислиш, че ако се появи някоя нова по готина и ше фукнеш след нея по добре се откажи. Успех
    Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
    Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
    School is fun. There are lots of people to make fun of = )

Re: Относно доверието!!!

Чувстваш се наранен?! От кое по-точно?! Че не ти вярва? хаха ...И аз да бях.. и аз нямаше да бъда много очарована!!! Не разбирам, казал си също много хубави неща?! А това, че винаги си готов за нови запознанства, спри се, че ти си обвързан! Това е неуважение.. доста тъпо от твоя страна. Аз специално, дори нямаше да го обсъждам! Да поправиш нещата? - Не мисля! Откровена съм...

Оф

и двамата сте зле човече. Ебати маскарада.

Наема някой да се представя за момиче, върти и суче сюжети, ти постъпваш като пълна клюкарка и празноглаво пуберче. Аз не знам какво всички му се нахвърлихте на автора - вярно, тъпа постъпка, ама тоя 'тест' от момичето спрямо него не е по-малко жалък в същината си.

Просто седнете да говорите очи в очи, без сюжетите за страничен човек, непознати, 'споделяния' и подобни стени между вас.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си