- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно доверието!!!
ако ти го прости това ,значи мноого те обича! супер гадна постъпка от твоя страна![]()
Не се обвинявай,защото наистина не може да се харесва в един човек всичко...имал си нужда-споделил си с "непознатата"...сигурно и приятелката ти не харесва неща в теб...гадно е ,че не ти вярва,но имате вразка от скоро...Тепърва всичко ще се гради и надгражда ако се задържите,но първо трябва да си поговорите.Успех![]()
Ейййй...сам си си виновен-личните неща са лични ,защото не са за пред всички непознати,а касаят теб и човека с който си..освен това мацката с пълно право ще те скъса щом за теб е само временен заместител,а не нещо по-сериозно...даже ще емалко само с късането да си останеш-ако беше една мисъл по -зла мацката щеше да ти даде заслуеното та дълго я да помнишя сега кажете как може да му го върне злобно момичето, ако може
![]()
Росенце, слаба игра играеш, но някой може да се върже
Колежката Яна добре го е казала![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
1 Никаква идея коя е Яна
2 Какво да направя, ча не само на Станчо приятелката има тъпо гадже![]()
Според мен пък тя си е виновна ! Защо ли ? Защо ще му изиграва такъв номер ..... явно тя му е нямала доверие още отпреди да тръгнат .... колкото и да я "обичаш" пич зарязвай докато е време!
Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...
Недей да се извиняваш на путката. Обвини я, за да се почувства тя лошата и ще извлечеш ползата.Първоначално написано от Stan4o123
Имаш два варианта:
1. Да и кажеш колко много съжаляваш, че не си искал имал това в предвид и, че ще и се реваншираш и тн... Няма да оправи нещата, даже увеличаваш вероятността да те зареже.
2. Обвини я, че тя го е накара да ти пише, за да разбере някои неща и много лошо се нацупи и разсърди. Тя няма право да ти се сърди за такова нещо, защото реално в ситуацията ти си бил излъганият.
Вторият вариант определено ще ти свърши по-добра работа. Ако тя те пита дали ще я късаш й отговори: "Защо ме питаш? Ако те скъсам ще разбереш." Има хиляди варианти, но не заемай дефанзивна позиция, защото ще загубиш и нея и достойнството си.
edit: Оф копеле, като прочетох няколко от коментарите ти яко си се издънил. Едва ли ще се получи с тая, режи я докато е време.
Явно е доста хитра за да си замълчи и да е спокойна, а не да ти вдигне скандал. Много мръсна игра играе и те кара да се чудиш. Ако съм на теб ще се правя на ни лук ял ни лук мирисал. Все едно си селска мотика и не знаеш за какво става на въпрос.
Temet Nosce
벨야카
Umri, естествено, че момичето е накарало приятеля си да направи малката проверка. Едно момче по собствено желание никога не би го направил.Обвини я, че тя го е накара да ти пише, за да разбере някои неща и много лошо се нацупи и разсърди. Тя няма право да ти се сърди за такова нещо, защото реално в ситуацията ти си бил излъганият.
А тази версия, с обвинението никаква работа няма да свърши, защото щом момичето е измислило такъв начин за проверка и след това, което е разбрала се държи спокойно, значи че или само си прави експерименти и не й пука много, или е достатъчно хитра и не би се вързала на неговите нападки.![]()
Никой не те е карал да си казваш всичко?!Пък и с "непезната". О М Г !!!Съвем нормално е гаджето ти да ти се сърди.И на мен,ако ми кажат ще ходя със тебе,докато не намеря по-добра,и аз ще обърна гръб и ще се нацупя.Сам си се насадил.Оправяй се.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ами осъзнавам,че я нараних много,но не беше съзнателно и не ги мисля онези неща...не бяха предназначени за нейните уши,бяха от онзи тип глупости,които момчетата казваме да се правим на непукисти и да ни расте работата,а варианта да я нападам въобще не го обмислям - ще си седя в дефанзивна позиция с сведена глава,а относно самоуважението ми - не мисля,че подобен тип държание помага на подобен тип проблеми.И все пак,благодаря за съветите!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
еми мой човек и аз бих ти се разсърдила.не е трябвало да споделяш на "непозната" в интернет любовните си проблеми. аз мисля че си можел да кажеш на някой твой приятел. поне да знаеш че тя няма да научи.
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Станчоооо аз съм врачка и ти казвам, ако престанеш да и говориш на тази тема съвсем скоро ще ти прости, но ще ти го натяква дълго времеУспех
![]()
Когато аз се ядосам и се разсърдя не вдигам сканзалии и т.н а се държа точно като нея. Пълно спокойствие, никакно показване на каквито и да е било емоции и гледане в една точкаПрез това време казвам, че не се сърдя /но то си личи от далече, че лъжа ест./ и обмислям как да си го върна тъпкано. И когато най-малко очакват... БУМ!!!
Гадна съм ама какво да направя... Като ме наранят не се съобразявам.
Трагедията е пълна...
Единствения съвет, който аз мога да дам е да седнете двамата и да обсъдите нещата. Обясни й как точно са се получили така нещата и че не си го мислел наистина и че съжаляваш. Кажи й, че наистина я обичаш и й го доказвай, но след разговора определено не повдигай пак въпроса, защото ще е кофти. А ако си мислиш, че ако се появи някоя нова по готина и ше фукнеш след нея по добре се откажи. Успех![]()
Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
School is fun. There are lots of people to make fun of = )
Чувстваш се наранен?! От кое по-точно?! Че не ти вярва? хаха ...И аз да бях.. и аз нямаше да бъда много очарована!!! Не разбирам, казал си също много хубави неща?! А това, че винаги си готов за нови запознанства, спри се, че ти си обвързан! Това е неуважение.. доста тъпо от твоя страна. Аз специално, дори нямаше да го обсъждам! Да поправиш нещата? - Не мисля!Откровена съм...
![]()
Оф
и двамата сте зле човече. Ебати маскарада.
Наема някой да се представя за момиче, върти и суче сюжети, ти постъпваш като пълна клюкарка и празноглаво пуберче. Аз не знам какво всички му се нахвърлихте на автора - вярно, тъпа постъпка, ама тоя 'тест' от момичето спрямо него не е по-малко жалък в същината си.
Просто седнете да говорите очи в очи, без сюжетите за страничен човек, непознати, 'споделяния' и подобни стени между вас.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."