hottie
Име: Васил
Годинки:18, след 1 месец 19
Семейно положение? неженен без деца
Първа целувка?: хубаво преживяване беше, на една улица
Първо сексуално изживяване: не беше много хубаво, момичето нямаше много големи цици, ама следващите са супер
Пъвата ти бира?: беше каменица в кутийка, ама ше те излъжа за точна дата, някъде 6-7 клас
Изброй 3 твои добри качества:много се раздавам, има ли за мене и за другите има, не съм ревнив, уважавам жените
Мусаката как я обичаш?: сервирана в чиния с млЕко
w0sh
Локо мездра как ги намираш? много им уважавам треньора който играе заедно с тях, много ми аресва как играе Пажин дебa.

deFakto
от колко време ходиш по мачове? от 2003 година
кое ти е последното гостуване ? в Асеновград на малките 97 набор
с какви психотропни вещества се зареждаш преди мач ? зависи от мача, предимно бира с кафе психотропни вещества
ше отрепем ли папагалите пролетта ?Ако ги има до пролетта ги бием, пък и Киро ще ги бие ако стане нещо
HexGirl
колко момичета си имал (библейски)? между 15 и 20 някъде
най-хубавия детски спомен ? като ми купиха колело, ама бях толкова малък че една година седя в нас щото не можех да му стигам педалите...
мислиш ли че да опознаеш и определиш себе си значи да се ограничиш ? не
нещото с което ще запомниш този форум ? със спаменето във любов и с няколко криви потребители.
LadyDi
Ще те женим ли скоро? дано не е скоро
Biskfitka
Знаем,че си падаш по мургави момиченца Cool -Би ли легнал с хубаво,поддържано,надарено момиче,но циганка?- ако незнам че е циганка и видимо не и личи да, ама ако знам че е циганка никога.
PIF
най-дългата ти връзка е продължила...? 3 месеца

имаш 3 лева в джоба и това са последните ти пари, какво ще си купиш? цигари.
SunSmile
- Хулиган, фешън, имо...? Ко си? Аз съм голем пич.
- Ако дойда в Пловдив къде би ме завел? (сериозно) Във Вервя-та майна, щото от 5 години съм постоянно там и съм вип
- Къде и какво учиш? строителния техникум, архитектура
- Ценител на женската красота или бройкаджия?едното не пречи на другото
- имаш ли познати от Търговската гимназия? познавам няколко мимичета, ама едното завърши миналата година
- Познаваш ли някой famous? познавам няколко известни в строителството хора, един кандидат депутат, един футболист и няколко кypви
- Щофьорска книжка имаш ли? А кола? (Какава?)имам книжка и едно старо бмв
- Какво правиш в свободното си време? ходя с някой на бира или кафе, а ако не ми се гледат хора ходя на стадиона да пия кафе.
- Бело или зелено? бело
- Какво ти прави първо впечатление в едно момиче, когато се разминете? лицето и циците
- фен ли си на големите гърди, а устни? голем и на двете
- Ботев или Локо? излишен е въпроса.
cherinka
стиляно, кажи къде е тва да почвам да хода
LiLGrizzly
Ти прост ли си или да ? чекам да ми отговориш на тоя въпрос. бaли го, може и да съм прос
cookie_master
Чалгичка слушаш ли? слушам, слушам
LuxurySk0B
Ubieco ли ти е най-добрия приятел- на тоя няма да му дам и свирки да ми прави
Dumb
Влюбвал ли си се някога?- два пъти.
ArrowsOfDeath
Яко извратен ли си? изобщо