Цитирай Първоначално написано от BuBuy
Здравейте...Имам си сериозен приятел от 1 година и 3 месеца,аз го обичам страшно много,но си мисля че неговите чувства не са същите... Попринцип аз съм много романтична и много обичам когато някой е мил с мен, а той много рядко се държи мило,в повечето случай ме пренебрегва, не ми обръща внимание и понякога се държи грубо или безлично.Аз много пъти съм му казвала,че ми е гадно така,че искам да е поне по мил и той винаги ми казва,че си е бил такъв и не можел да бъде по мил.Но това е само един от проблемите другия сериозен проблем е,че се виждаме рядко 1-2 пъти в седмицата.Винаги ми казва или,че има работа и не може или че е до късно на училище и после трябва да се прибере в тях да работи.Винаги ми обещава утре ще дойда и после ми казва еми няма да мога ще дойда утре и пак същото...Много пъти съм говорила с него на тая тема той се ми казва еми кво да направа ,че не мога като искаш си хвани някой с който секи ден ще се виждаш....Незнам вече по какъв начин да говоря с него за да ме разбере.
Бях така.. и ето:раздяла, събиране, раздяла.. всичко се срина. Няма смисъл да се тормозиш. Търси си щастието другаде. Тук явно не си щастлива.