- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко дълго можете Без секс ?
Ееее, няям думи загореляци такива, направо ме е гнус от вас! Мога без секс колкото си пойскам, щото имам воля![]()
3 до 5 дена. Ако няма коя да ми пусна да знаете че може да изнасиля някоя. Ама МНОГО БРУТАЛНО !!!
2-3 месеца и сме аут.
Дразнещо е, деба. :Р А ако си свикнал в сериозна връзка преди това доста често - тройно. Всеки си носи кръста де :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
абе да ти кажа 13 години не бях правила секс. сигурно мога още толкова.![]()
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
4 месеца и след това![]()
![]()
това ми хареса!!!Първоначално написано от radybt
Како, krem4et0 не се знае може и да те надмина макар, че се съмнявам ..![]()
И все пак второ място си е второ място ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^ Защо пък да те е гнус? Стига сте преувеличавали. Това си е съвсем нормална човешка нужда и когато човек изпитва удоволствие от секса е нормално да иска да го прави често.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Права си! Така е наистина .. аз не мога да се поставя на мястото на "изпитващите нуджа" .. копирах мнението му заради това, че не е определил като всички останали някакво време без да се замисли дали аджеба ако е например с едно момиче, което обича пак ще си поставя "невероятно дългите" срокове от месец ..Първоначално написано от LovelyGirl
Разбирам, че е съвсем нормално да се иска, но си мисля, че е хубаво и да се съобразяват с желанията на половинките си (ако говорим за сериозна връзка) .. ще кажеш, че тук не е уточнено за какви връзки говорим, но аз го казвам от моя лична гледна точка!
![]()
Priceless .. <3
Ако винаги се съобразяваш със желанията на човека до теб,ше си останеш с мислите.Компромисите играят,но в определени норми.
Твое мнение Бобчо .. пък и аз ще оценя по мой си начин старанието и търпението му към мен, а после ще намеря начин да му го покажа ..Първоначално написано от x3eme
![]()
Priceless .. <3
ако винаги
е това словосъчетание изпускаш от поста ми
Хаха съгласна сиПървоначално написано от Hilary_
Като та опраят веднъж ще видиш колко ще можиш без секс, ще станеш новата александра93 на форума
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Защо по дяволите това пиле на аватара ти е такъв RETARDПървоначално написано от DjPiRgOs
Не много ама 5 дена най много![]()
Po malkite me slu6at pove4e ot maika si i ba6ta si
Много...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
...Това бяха думите на ПророкътПървоначално написано от jumpin
![]()
Westside rollin' all day, every day
много