Знам че това е поредната скучна за вас тема…но искам да споделя мъката…Та,по същество…Преди около 3 години на игрището мина едно момиче,връщаше се от тренировка,аз по някаква случайност бях там,погледнах я,харесах я…на следващия ден това се повтори,-влюбих се.Тя е 2 години по-голяма от мен.Умна,красива…невероят а,#1 във всяко едно отношение.В едно училище сме,всеки ден минавам пред стаята й,поглеждам я,искам я,само за мен...В момента си няма приятел,незнайно защо…виждам я по коридорите,изглежда самотна,сякаш нещо и и липсва...Разбрах че я обичам,искам само нея,винаги,навсякъде…Разб ах също че не можем да сме заедно…Тя е 12 клас….Тази година завършва,няма да я виждам повече…ще учи в Англия…Тези 2 години разлика…са много голяма пречка според мен.Опитвах се да я забравя,да тръгна с някоя…но не мога,след нея всички са…нищо,едно голямо нищо,не мога да обичам друга.Исках да стана курвар…да се задоволявам само със секса,и да ми е стига,да мога да сменям жените като салфетки,исках да не съм я срещал…никога… искам само нея,обичам я някак…искрено,чисто…не си бия чекий на нея,не си представям простотий за нея…както не го правя и със себе си,тя е като част от мен…хубавата част.Няма как да сме заедно,тя просто е над мен,тя е над всички..никои не я заслужава,камоли пък аз…Не си мислете че я издигам на пиедестал,не си мислете че пиша глупости в момента…пиша каквото чувствам,вече не издържам...знам че не мога да я имам…но защо я обичам…и всеки ден става все по-силно…И сега съм във вашия форум,скапан,смазан от тази невъзможна любов…споделям най-съкровенните си чувства с напълно непознати хора…мислех че ще ми олекне,но не е така,искам съвет от вас,как да я забравя…Мерси предварително ;(