ха как да ти отговоря като и аз доскоро бях в същото положение, наистина си е наказание, всеки ти вика забрави я, не ти трябва ...... да ясно НО КАК ДА ГО НАПРАВЯ, то е по-силно от теб .... разбирам те и наистина дори и да ти кажа забрави я, няма да го направиш, поне в моя случай си бяхме поне доста близки и напрао се изяждах отвътре, че нямаше шанс за нещо повече .... наистина е мн трудно, пък не искам и да си представям какво е дори и да не я познаваш ....... какво бих направил аз на твое място ? отивам и се запознавам, няма какво да губя, нищо др не ми остава, отивам и квото ще да става, но не бих веднага и казал, че съм мн влюбен в нея, защото най-мн да ме помисли за някъв маняк .... запознай се, опознайте се и като мине време и покажи какво чувстваш, точно както ни го обясни на нас .... обясни и че тя за теб е нещо мн повече от сексуален обект, че за теб тя е всичко и си готов на сичко за нея .... да малко ще е кофти ако те отблъсне, но поне ще си пробвал и след това няма да се питаш кво щеше да стане, ако бях и казал едно здрасти ... наистина ти пожелавам успех и да не ти пука от нищо събирай смелост и отиди да се запознаете ....