- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам 1 момче- той си има гадже
Zdraveite ! Takaa.. Haresvam si edno mom4e v moq klas no to si ima gadje :( :oops: ! Naistina mnogo go haresvam , a neznam kak da spe4elq vnimanieto mu i da me haresA :oops: ?!? molQ pOmOgNeTe Mi :) :oops:
II. Права и задължения на потребителите
1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица.
7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
Понеже си нова, няма да трия темата. Това е първият и последен компромис!
kalpazanka
bLaGoDaRQ pReDvArItElNo :]] !!
Първоначално написано от filmimilmi
Тъпо,тъпо,тъпо...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
+ :ДПървоначално написано от nymphadora
The blood that binds us ..till death unites us
lame as youПървоначално написано от filmimilmi
![]()
![]()
Еем говорете си,седни някъде с него за в часовете,прекарвай междучасията с неговата компания,не знам![]()
За пореден път казвам:
Ако наистина го харесваш този човек няма да искаш да отнемеш щастието му /т.е гаджето му/ и няма да се бъркаш във връзката им![]()
Преди няколко дни пуснах подобна тема.Някои от отговорите биха могли да помогнат и на твоя милост.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=311365
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от DevilWish
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
по-хубаво не се бъркай във връзката му..
+Първоначално написано от DevilWish
![]()
Недей се меси в отношенията на хората.Имаш два варянта според мен :
1.Да го изчакаш да приключи връзката си!(Без ти да имаш вина за това!);
2.Да го забравиш и да преминеш на следващия който си харесаш![]()
--------------------------------------------------------
Това ... е мн тъпо ! От къде знаеш,че той е щастлив с гаджето си? Всеки си прави избора сам,ако му даде повод да си мисли,че има избор,вероятно ще го направи ... Едната или другата.Първоначално написано от DevilWish
Ако стоиш пасивна и недействаш , а само задаваш въпроси по форумите ,единствената надежда е да чакаш той да те забележи сам и да се откаже от "щастието си " ..
Преди една година наруших щастието на любимия си и сега си го поделяме заедно ....
След като е с момичета значи ИСКА ДА Е С НЕЯ!! Точка!! Не му се бъркай в живота ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Така сме устроени .. Всеки се стреми да е с някои,а това понякога нищо незначи!Това ,че си има приятелка не го прави прокажен. Докато стане на 18 ще е сменил 10 , а ако тя не направи така,че той да я забележи .. ще дойде , втора и трета .. И наистина няма да му се бръкне в живота ! ...Първоначално написано от Hilary_
И пак ще кажа, че няма вечни връзкиЩе изчакаш да скъсат, тогава ако ти обърне внимание - ти си на ход, но ако не - не му се бъркай
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
НяМаАааАа ПъЪЪъЪъЪъЪЪк ДаАаАаааАа тИиИиИИИиии пУмОгНиИиИИиииИм... дАааААа тИиИИиИИИИИиИиИ еЕеЕеееЕЕЕЕе гАдНуУуУуууУууууууУУуУУу
Дразнещо е да се пише така нали ?![]()
Първоначално написано от DevilWish
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1Първоначално написано от soul1199
Защо всички искат да нарушат спокойствието и щастието на влюбените.. Той ако те харесваше щеше да е с теб, но щом е с друга значи не те харесва и не иска да е с теб.. Толкова е логично! Стига сте разваляли връзки.. Намери си друга мишена.. (свободна)
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Това е вярно но все пак трябва ли да забравяш себе си само за да е щастлив този който обичаш и то с друга?не можеш да си сигурна че той е щастлив!пробвай да го спечелиш!Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от Alex4o0o
Дбре е пич,това е въпрос на принципи.Да попринцип всеки индивид гледа предимно себе си ,но все пак в обществото което живеем има приети морални норми които е добре да нложим и като свои собствени.Всеки човек избира какво да върши,но има някой неща ,като например разбиването на чужда връзка , които не са добри откъдето и да го погледнеш![]()
Замисли се малко,ако момчето не е щастливо ,защо ще продължава да е с това момиче ?Не вярвам да е мазохост ,а още по-малко да го прави от някакъв вид задължение
![]()
Това да разрушиш връзката на двама влюбени е просто лицемерно![]()
--------------------------------------------------------
Явно повечето тук сме на едно мнение.Закво тряя му се бъркаш и да объркваш всичко.Като видиш,че е свободен тогава се занимавай с негоо![]()
![]()
![]()