.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Закво не си харесаш някой без гадже а? Всички сте некфи объркани и искате на другия нещата, а не тези които нямат притежател....
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    и аз съм така ,но въпросното момче въобще не обича момичето с ,което ходи.Вика бе дреме ми за таа пуйка,неискам да се занимавам с нея ,нито нищо друго. Понякога се занимава с мене хилим се ,приказваме си ,ходим си заедно,чакаме се за даскало да сме заедно ,пишем си по скаип ,говорим си по gsm и т.н. Незнам какво да правя вече като понякога нарочно отива при друго момиче и почва да го обарва... И в същото време ме използва да му помагам за тфа онова .Хора кажете какво да правя вече много съм объркана Благодаря предварително.

Откажи се , никъв шанс.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    за мене ли се отнася или за авторката ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Павелчо (BlueFace) мерси, че ми спести 10 минути писане .. Точно това имах и аз предвид!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Павелчо (BlueFace) мерси, че ми спести 10 минути писане .. Точно това имах и аз предвид!!!
    За нищо, на мене може да се разчита :P

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Ще стане само ако си красива.
    Просто не се мъчете.. МОМЧЕТАТА НЕ РАЗБИРАТ ОТ НАМЕЦИИ!

Еми кажи му ,че изпитваш чувства към него..
    Ако много се обичат няма да стане нищо.. ама все пак по - добре му кажи ..
    Какво ще изгубиш?!
    И при мен беше така (:
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Ще стане само ако си красива.

Тъпо,тъпо,тъпо...
    Тъпо е да.. каквито са и момчетата .. така ,че и тва е от значение.. ;д
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    mishkaa нещо явно си разтроена и недостатъчното количество на мозък в главата ти те кара да пишеш пълни глупости....
    Разбираме ,че някое момче те е преебало и сега си много saD ,но нали разбираш ,че няма как да познаваш всички момчета на тази земя и затова нямаш право да слагаш всички под общ знаменател

П.П.Ти си като едно момче от една друга тема ,което казваше ,че жените не заслужават уважение,освен ако не го заслужат ... И двамата сте предубедени ....

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на sunshine955
    флирт .. бъди естесвена той трабва да те харесва каквато си .. пък и като му говориш той би трябвало да разбере че го харесваш по начина по който го гледаш,усмивката и усмихвай се с нежна сладка усмивка би трабвало да помогне

Re: Харесвам 1 момче- той си има гадже

има гадже..следователно докато не скъса с гаджето си, ти забравяш за него
    I don`t care .. ;] ..

съгласна съм с "sunshinepp"

Съгласна съм с някои от по-горните мнения да не му се месиш. Има си гадже, значи я харесва, щом я харесва и тя него (щом са заедно) значи е щастлив...ако ти се намесиш и той се скара с гаджето си може да ти се ядоса, че си провалила щастието му..Все пак не трябва да разваляш чуждите отношения, защото това е ЕГОИСТИЧНО и НЕЧЕСТНО спрямо тези на които разваляш отношенията.
    Имам една приятелка, която харесваше едно момче и щяха да станат гаджета. Обаче едни момчета го наредиха едно хубаво (за да спре да си пише с таз моята приятелка), той спря да й пише и сега тя е наранена..И ядосана, че онези се намесиха в личния й живот и буквално изгониха момчето, което тя много харесваше.

Поука : Ако наистина го харесваш ще изчакаш да скъса с гаджето си(ако скъсат де) , защото ако се намесиш може да има лоши последици за теб : може така да загубиш единствения си шанс някога да бъдете заедно.

Авторке, не си ли чувала, че каквото направи човек в живота си, рано или късно му се връща? Ако се опиташ да "отвоюваш" това момче от приятелката му, успееш и се съберете, нима няма постоянно да се страхуваш, че някое момиче може да направи същото, каквото си сторила ти преди, тоест да ти отмъкне приятеля? Вярно е, че, дори да се опитваш по всякакъв начин да се добереш до него, ако той не те харесва, няма да бъде с теб, но е достатъчно ужасно да отровиш доверието между двама души. Е, извинявам се, ако съм те засегнала с думите си - надявам се ти да не си от хората, които живеят на принципа "Целта оправдава средствата"! Не се притеснявай, съдбата си знае работата - ще ти даде възможността да бъдеш с човека за теб! Всичко хубаво!
    I don't care!

Има гадже!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми