.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

поредното разочарование..

Здравейте...искам просто да споделя...
    Аз като всеки човек имам приятели и приятелки...имам дори момче,което ми е нещо като най-добър приятел.Винаги сме си помагали,разчитали сме един на друг и сме се отешавали...и естественно,както можете да се досетите в мен възникнаха чувствата,възприемам го като...като момче..като някой към когото изпитвам силно привличане...проблема ми е ,че той не знае,и сега в този момент,докато аз имам тези чувства,той изживява несподелена любов и аз естественно съм отново в ролята на добрата приятелка,която го утешава и му дава как да излезе нещо с другото момиче...Просто сърцето ми се къса...не знам какво да правя...но не искам да му казвам как се чувствам,защото рискувам да го изгубя...

тази ситуация е наистина ужасна мисля,че трябва да му кажеш,но не избързвай!не му и давай съвети за това момиче,защото хем ти се чувстваш ужасно,хем той и без това няма шанс,щом любовта му е несподелена.след време,когато този период отмине,му сподели чувствата си,или имам по добра идея-целуни го !така шансът той да почувства нещо повече се удвоява за сега мога да ти кажа само да го утешаваш,защото по-късно той ще го оцени!
    Успех и да разказваш!

Не прави моята грешка - ИЗБЪРЗВАНЕ. Изчакай да му мине, да я забрави.А после му кажи.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Кажи му всичко и ако си хубава ще стане каквото искаш да стане. Ако не си ще развалиш всичко.

Аз първо закъснях, после избързах.... Направо съм уникален. Значи чакаш като му мине и се залепяш до него и бъди до него, когато има нужда и сама ще усетиш момента, когато да му споделиш.

Супер фен Аватара на m1nik
    Незнам дали ще те объркам само с поредния открояващ се коментар, но все пак..
    кажи му, че тя не го заслужава..нали за да го зае*ава така
    ..а ти си му ...
    сама го каза най.добра приятелка ще те чуе
    и просто му кажи, ме имаш чувства към един човек..опиши го, но не му казвай името..
    сега е много уязвим, би трябвало всичко да се получи както ти би искала..имате имнало..за да сте приятели..значи имате и много общо.. шансовете са големи според мен
    бтw на колко сте годинки, ако не е тайна?
    )

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    няма какво да направиш освен да се примириш.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Отиваш и му казваш "Виж ся,да си гледал рекламата на Спрайт"

Супер фен Аватара на m1nik
    ..а ти си му ...
    и просто му кажи, ме имаш чувства към един човек..опиши го, но не му казвай името..
    сега е много уязвим, би трябвало всичко да се получи както ти би искала..имате имнало..за да сте приятели..значи имате и много общо.. шансовете са големи според мен
    )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    ..а ти си му ...
    И аз съм на това мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си